Flaş... Flaş... Devlet Bahçeli'den çok konuşulacak Demirtaş ve Kavala çıkışı

Flaş... Flaş... Devlet Bahçeli'den çok konuşulacak Demirtaş ve Kavala çıkışı
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bahçeli, “Terörist Demirtaş veya Sorosçu Kavala hakkında karar oluşmalı, hukuken suçlu olup olmadıkları da teyit ve tescil edilmelidir. Yargı reformunun önceliği bu olmalıdır” diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından gündeme ilişkin çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Demirtaş ve Osman Kavala hakkında karar oluşması gerektiğini belirten Bahçeli, “Zillet ittifakının istismar kozları elinden alınmalıdır. Uzayıp giden davalar süratle karara bağlanmalıdır. Terörist Demirtaş veya Sorosçu Kavala hakkında karar oluşmalı, hukuken suçlu olup olmadıkları da teyit ve tescil edilmelidir. Yargı reformunun önceliği bu olmalıdır dedi.

“HDP’NİN KAPISINA KİLİT VURULMALIDIR”

HDP’nin kapatılması gerektiğini söyleyen Bahçeli, Bu kervan böyle gitmemelidir. Adalet ve hukuk mutlak surette devreye girmeli, HDP’nin kapısına açılmamak üzere kilit vurulmalıdır. Yani demem odur ki, HDP’yi Türk siyasetinin taşıma ve hazmetme kapasitesi dolmuştur. Bu terör ve bölücülük yatağı kapatılmalıdır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Bahçeli’nin açıklamalarının devamı şu şekilde:

1-20201211192250.jpg22-044.jpg3-20201211192250.jpg