Flaş.. Flaş.. İmamoğlu'ndan Başak Demirtaş açıklaması

Flaş.. Flaş.. İmamoğlu'ndan Başak Demirtaş açıklaması
Ekrem İmamoğlu Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın İstanbul'dan DEM Parti'nin adayı olarak İBB adaylığı iddiaları hakkında yaptığı açıklamada: Bu konu DEM Parti'nin karar vereceği bir konu. Benim yorum yapmamı gerektirecek bir durum değil" ifadelerin kullandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da gazetecilerin sorularını yanıtladı. Son günlerde HDP’nin eski eş genel başkanı olan ve tutuklu olan Selahattin Demirtaş’ın eşi olan Başak Demirtaş’ın İBB adaylığı hakkında “Halk ister partimiz de uygun görürse düşünebiliriz” açıklamasının gündem olması üzerinde bir gazeteci de İmamoğlu’na bu konu üzerine düşüncelerini sordu.

İmamoğlu konu hakkında “Bir başka partinin aday çıkarıp çıkarmayacağıyla ilgili, bir adayın yorum yapması doğru değil. Bu konu DEM Parti'nin karar vereceği bir konu. Benim yorum yapmamı gerektirecek bir durum değil” açıklamasında bulundu.

İMAMOĞLU’NDAN MURAT KURUM'A: “BAK BAK BAK…”

AKP'nin İstanbul adayı Murat Kurum'un 'Kanal İstanbul' projesi ile ilgili "İstanbul'un gündeminde olmayan hiçbir şey bizim gündemimizde olmayacak" ifadelerine İmamoğlu şu sözlerle yanıt verdi:

“Bak, bak, bak diye değerlendiriyorum. Seçi kazanmak nelere muhtedir, oy almak nelere muktedir. Hep milletin dediği olur, milletin gündeminde ne varsa o olur. Milletin gücü, sandığın gücü bir anda iradenin kendinde olmadığı yöneticilerin bir anda sesini kısa biliyor. Dün söylediklerinin tersine söyleyebiliyor.”

İlgili Haberler