Formula 1'in Sportif Direktörü Steve Nielsen açıkladı. 2021 yarış takviminde Türkiye olacak mı?

Formula 1'in Sportif Direktörü Steve Nielsen açıkladı. 2021 yarış takviminde Türkiye olacak mı?
9 yıl aradan sonra Türkiye'ye geri dönen Formula 1 yarışları için nefesler tutuldu. F1 meraklıları önümüzdeki yıl için yarış takviminde İstanbul'un yer alıp almayacağını merak ediyordu. Organizasyonun Sportif Direktörü Steve Nielsen, Türkiye Grand Prix'sinin 2021 yılı takvimine eklenmesi için görüşmelerin devam ettiğini ve olumlu sonuçlanacağını düşündüğünü söyledi.

AA'da yer alan habere göre, Formula 1 Sportif Direktörü Steve Nielsen, Türkiye Grand Prix'sinin 2021 yılı takviminde olacağını düşündüğünü söyledi.

"BU ŞEHİRDE ÇOK GÜZEL İŞLER YAPILMIŞ"

Borsa İstanbul'da Formula 1 için düzenlenen "gong" töreninden sonra konuşan Nielsen, "9 yıl aradan sonra arkadaşlarımız buraya 2 ay önce kontrole geldiler. Her şey çok güzel durumda. O zamandan beri bile burada büyük işler başarılmış. Pistte her şey yenilenmiş, boyama ve temizleme faaliyetleri düzgün yapılmış. Bu şehirde çok güzel işler yapılmış." ifadelerini kullandı. 

"İSTANBUL, FORMULA 1 İÇİN HARİKA BİR ŞEHİR"

Türkiye Grand Prix'sinin 2021 yılı takvimine eklenip eklenmeyeceği hakkındaki düşüncelerini anlatan Nielsen, "Şu anda 1-2 ay sonrasını planlamak bile çok zor. Kasımda olmamıza rağmen 2021 yılı, karar almak için çok uzak bir tarih. Söyleyebileceğim tek şey, İstanbul'un Formula 1 için harika bir şehir, pistin süper ve burada Türk Hükümetinden ve partnerlerden gördüğümüz desteğin çok büyük olduğu. Formula 1 için çok iyi bir durum." diye konuştu.

"OLUMLU SONUÇLANACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

İstanbul'da tekrar olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Nielsen, "2021 takvimi için görüşmeler devam ediyor ve olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum." şeklinde görüş belirtti.