TRT Arşivlerinden çıkan fotoğraflar Akmerkez’de Akmerkez, ‘Atatürk Fotoğrafları Sergisi’ni bu sene de Cumhuriyetin 101’inci yılına özel olarak yeniden düzenliyor.
‘Gençlerin gözünden ışık, renk, doku ve İstanbul’ sergisi İstanbul Ticaret Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü birinci sınıf öğrencileri tarafından çekilen ‘Gençlerin Gözünden Işık, Renk, Doku ve İstanbul’ isimli fotoğraf sergisi, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yeni Camii Hünkar Kasrı’nda sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
"Malatya'da Dört Mevsim Fotoğraf Sergisi" açıldı Malatya Valiliği ve Büyükşehir Belediyesince düzenlenen 25. Uluslararası Malatya Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında "Malatya'da Dört Mevsim Fotoğraf Sergisi" açıldı.
Ara Güler'in fotoğrafları New York'ta sergilenecek Nisan ayında dünyayı dolaşmaya başlayan "Ara Güler Fotoğraf Sergisi", Londra, Paris ve Kyoto'nun ardından dördüncü durağı New York'ta sanatseverlerle buluşacak.
Ara Güler'in fotoğraf sergisi Paris'te açıldı Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen ve Ara Güler'in fotoğraflarının yer aldığı fotoğraf sergisi, Londra'da başlayan dünya turunun ardından şimdi de Paris'te sanatseverlerle buluştu.
Zeugma Mozaik Müzesi'nde sıra dışı sergi Ankara Fotoğraf Sanatçıları Derneği (AFSAD) üyesi Erhan Us, Gaziantep Zeugma Mozaik Müzesi'nde fotoğraf ve enstalasyon sergisi açtı. Sergi, 26 Mayıs'a kadar sanatseverlerle buluşmaya devam edecek.
Açlıkla mücadele fotoğraf sergisinde anlatıldı Yeryüzü Doktorları Derneği, açlıkla mücadele ve beslenme sağlığına dikkat çekmek amacıyla "Hayat Çok Ucuz" başlıklı fotoğraf sergisi açtı. Sergi, yeryüzünün dört bir yanındaki çeşitli insan portrelerinden oluşuyor.
"İstanbul'un ilk fotoğrafları" New York'ta sergleniyor. "İstanbul'un ilk fotoğrafları" olarak nitelendirilen 176 yıllık kareler, New York Metropolitan Sanat Müzesi'nde sergileniyor.