Canlı yayın çıkışında büyük skandalı Meral Akşener’e anlattı

Canlı yayın çıkışında büyük skandalı Meral Akşener’e anlattı
İYİ Parti lideri Meral Akşener’in bu sabah FOX TV canlı yayını çıkışı yanına gelen bir esnaf borcu yüzünden suyunun ve elektriğinin kesildiğini belirterek, derdini anlatmak için gittiği İstanbul Valisi’nin kendisine söyledikleri yüzünden onurunun kırıldığını anlattı…

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bu sabah İstanbul’da FOX TV canlı yayınında gazeteci İsmail Küçükkaya’nın sorularını yanıtladı.

Canlı yayın çıkışı Akşener’in yanına gelen bir esnaf borcu yüzünden suyunun ve elektriğinin kesildiğini belirterek isyan etti.

“VALİ BENİM ONURUMU KIRDI”

Esnafların sorunlarını anlatmak için İstanbul Valisi''nin yanına gittiğini belirten esnaf, Vali’nin kendisini kravat taktığı için ‘Çengiler gibi gelmişsin’ dediğini ve onurunun kırıldığını anlattı.

Akşener’in canlı yayında olduğunuzu öğrenince hemen koştuğunu belirten esnaf; “Rami esnafını şereflendirmenizi ve dinlemenizi istirham ediyorum.” Dedi.

O anları sosyal medya hesabından paylaşan Meral Akşener ise mesajında;

“Canlı yayın çıkışı sesini duyurmak için yanıma gelen esnaf kardeşimi iyi dinleyin. Ona gösterilen bu tavır, devletteki ciddiyet krizinin yansımasıdır.  İşte bu yüzden;  Milletimizin sesinin hiçe sayıldığı, kibrin ve egonun hüküm sürdüğü bu ucube sistemi değiştirmek zorundayız.” İfadelerini kullandı.

İşte o paylaşım ve esnafın anlattıkları:

İlgili Haberler