FOX TV muhabiri Barış Kaya'dan Ömer Çelik'e yanıt: Sorma dediği soruları sorduğum için...

FOX TV muhabiri Barış Kaya'dan Ömer Çelik'e yanıt: Sorma dediği soruları sorduğum için...
AKP Sözcüsü Ömer Çelik'in, FOX TV muhabirinin neden toplantıya alınamadığı hakkında yaptığı, "Kişisel problemdir" açıklamasına muhabir Barış Kaya'dan yanıt geldi.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK toplantısının ardından yaptığı açıklamada FOX TV muhabirinin bir önce basın toplantısına alınmamasına ilişkin açıklama yapmıştı.

Çelik açıklamasında, ''''Bazılarının takıntılı şekilde ağır ifadeleri olsa da kişiselleştirmemeye çalışıyoruz. Hepiniz buraya gelip katılıyorsunuz. Söz konusu muhabir, 3-4 ayda buraya gelen bir kişidir. Şimdiye kadar hiçbir şekilde engellenmesi söz konusu olmamıştır. Bunu kendisi de ifade ediyor. Bu arkadaşımız uyarıldığında sürekli olarak burada sıkıntı çıkmıştır. FOX yönetimine de bu iletilmiştir. Diğer muhabirlerle hiçbir problem olmamıştır. Bu şahsi bir problemdir. Bu kurumların kuralları var. Buradaki kurallara uyulmasını da isteriz. Kurumsal değil, muhabirin davranışlarına yönelik bir durumdur. Hiçbir şekilde kişiselleştirmemeye çalışıyoruz. Öylesine sıralı yalanlar söyleniyor ki yazık olan tarafsız gazetecilerin emeğine oluyor.'''' ifadelerini kullanmıştı.

"SORMA DEDİGİ SORULARI SORDUĞUM İÇİN..."

FOX muhabiri Barış Kaya, Çelik''in bu açıklamasına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Muhabir Barış Kaya, "Fox Muhabirini kişisel davranışları yüzünden salona almadım. Buranın kuralları var"demiş. Ruhsar Pekcan sorusunu sorma demişti sordum.. Erdogan Bayraktar sorusunu soracağımı da biliyordu.. Salona almadi. "Kişisel" degil. Sorma dedigi soruları sorduğum için almadi salona." dedi.

İlgili Haberler