FOX TV’de yayınlanan ‘Maske Kimsin Sen’ yarışması yayından kaldırdı

FOX TV’de yayınlanan ‘Maske Kimsin Sen’ yarışması yayından kaldırdı
FOX ekranlarında yayınlanmaya başladığında sosyal medyada 'satanizm' ve 'paganizm' propagandası yaptığı gerekçesiyle eleştirilerin hedefi haline gelen Maske Kimsin Sen yarışması yayından kaldırıldı.

Program eleştiriler sonrası haftada 2 defa yayınlanmaya başlasa da istenilen reyting gelmeyince erken final kararı alındı.

Sosyal medyada formatı eleştiri konusu olan yarışma TOTAL, AB Grubu ve 20+ABC1 kategorilerinde ilk 10''a bile giremeyince kanal tarafından yayından kaldırıldı.

Juri üyeliğini Eda Ece, Murat Dalkılıç, Melis Sezen, Doğu Demirkol gibi isimlerin yaptığı yarışma maske takmış ünlü isimlerin sahnedeki performansından kim olduklarını tahmin etme üzerine kurulu bir formata sahipti.

"TÜRK TOPLUMUNUN TEMEL DEĞERLERİNE AYKIRI"

Geçtiğimiz günlerde ise Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın imzasıyla yayımlanan genelgede, Türk toplumunun temel değerlerine aykırı unsurlar taşıdığı gözlenen ve son günlerde özellikle yabancı içeriklerin uyarlaması şeklinde ekranlara gelen televizyon programlarına karşı adım atılacağı belirtildi. Bu kararın Maske Kimsin Sen''e yönelik olduğu öne sürülmüştü.

İlgili Haberler