FOX TV'nin reyting rekortmeni dizisi ile ilgili yeni gelişme

FOX TV'nin reyting rekortmeni dizisi ile ilgili yeni gelişme
FOX TV ekranlarında yeni sezonu merakla beklenen Savaşçı dizisi ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Dizinin yeni bölüm çekimlerinin başladığına dair haberin kısa süre içerisinde izleyicilere verileceği iddia edildi.

Tamer Karadağlı transferi ile büyük bir bomba patlatan Savaşçı dizisinin yeniden ekranlara geleceği tarih merakla bekleniyor. FOX TV'de başrollerini Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli'nin paylaştığı diziye yeni sezonda Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz ve Ediz Hun gibi güçlü isimler dahil olmuştu. Buna göre dizi ile ilgili yeni gelişmelerin yaşandığı öğrenildi.

KISA SÜRE İÇERİSİNDE BAŞLAYACAK 

Televizyongazetesi'nde yer alan haberde, dizinin yeni çekimlerinin başladığına dair haberin kısa süre içerisinde izleyici ile paylaşılacağı bilgisine yer verildi. Eskişehir’de hazırlıklar son aşamaya geldi ve artık çekimlerin başlaması bekleniyor. Dizide Albay Oktay Göktürk karakterine hayat verecek olan Karadağlı, gözü pek, zeki, kararlı, cesur, vatansever bir subay olarak ekranda yerini alacak.

"ÇOK CİDDİ AKSİYON SAHNELERİ OLACAK" 

Ünlü oyuncu bu karakter için 1,5 aydır form tuttuğunu ve 10 kilo verdiğini, aksiyon sahnelerine de hazır olduğunu söylemişti. Karadağlı dizi hayranlarını heyecanlandıran şu sözleriyle dikkat çekmişti:

“Hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Ocak ayının ilk haftası çekimlere başlayacağız zaten. Hazırlıklar çok iyi… Çok ciddi aksiyon sahneleri olacak, çatışma sahneleri, dövüş sahneleri. Onun için de 1,5 aydır hem sıkı spor yapıyorum hem diyetisyen eşliğinde kilo veriyorum. 10 kilo verdim. Neredeyse 22 yıl önceki kiloma döndüm" 

 

İlgili Haberler