Fransa Açık’ta dev final: Djokovic-Nadal Maç saat kaçta? Hangi kanal yayınlayacak?

Fransa Açık’ta dev final: Djokovic-Nadal Maç saat kaçta? Hangi kanal yayınlayacak?
Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen Fransa Açık’ta (Roland Garros) tek erkekler finalinde dünya 1 numarası Sırp Novak Djokovic ile dünya 2 numarası  İspanyol Rafael Nadal karşı karşıya gelecek. TSİ 16:00'da başlayacak olan maç, Eurosport 1 ekranlarında yayınlanacak.

Sezonun son grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta tek erkekler finali büyük heyecana sahne olacak.  Fransa Açık (Roland Garros) tenis turnuvasının tek erkekler finalinde Sırp Novak Djokovic ile İspanyol Rafael Nadal karşı karşıya gelecek.

TSİ 16:00'da başlayacak olan maç, Eurosport 1 ekranlarında yayınlanacak.

NADAL FARK YARATIYOR

15 kez katıldığı Fransa Açık'ta çıktığı 12 finalin hiçbirini kaybetmeyen ve turnuva tarihinin en başarılı ismi olan Rafael Nadal, toplam grand slam zaferi sayısını 20 yapıp tüm zamanların en başarılı ismi olan Roger Federer'in bu alandaki rekoruna ortak olmaya çalışacak.

ekran-alintisi-20201011120314.jpg

18.ŞAMPİYONLUK İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR

34 yaşındaki İspanyol tenisçi, Fransa'daki 102. maçında 100. galibiyetini elde etmek için de korta çıkacak. Djokovic ise Fransa'daki beşinci finalinde boy gösterirken toplamdaki 18. slam şampiyonluğu için ter dökecek.

DJOKOVIC 3 MAÇ ÖNDE

Bu iki efsane tenisçi arasında daha önce yapılan 55 maçın 29'unu kazanan 33 yaşındaki Djokovic, ‘ezeli' rakibini Fransa Açık'taki 7 maçta bir kez, 2015'in çeyrek finalinde yenmiş; buradaki tek şampiyonluğunu ise Nadal'ın final görmediği 2016'da elde etmişti.