Fuat Çimen: Beşiktaş yönetilemiyor. Bunu bir kez daha gördük

Fuat Çimen: Beşiktaş yönetilemiyor. Bunu bir kez daha gördük
Beşiktaş’ta mayıs ayında yapılacak seçimde başkanlığa adaylığını açıklayan Fuat Çimen, Ziraat Türkiye Kupası’nda Siyah-Beyazlıların evinde Kayserispor’u konuk ettiği mücadelede yerini aldı.

Ligde zirveden uzaklaşan ve kötü giden sezonu Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanarak iyi bitirmeyi hedefleyen Beşiktaş evinde Kayserispor’a 2-1 mağlup oldu.

Karşılaşmayı Beşiktaş taraftarları ile seyreden başkan adayı Fuat Çimen alınan mağlubiyetin ardından üzüntüsünü gizleyemedi.

Beşiktaş başkan adayı Fuat Çimen karşılaşma ile ilgili şunları söyledi:

“Öncelikle Beşiktaş taraftarlarının maç öncesinde bizlere gösterdikleri ilgi sevindirici. Onlar arasında olmak ve beraber maç seyretmek her zaman büyük bir keyif. Kayserispor karşısında iyi bir futbol oynamamıza rağmen sonuca ulaşamadık. Bunda hakem kararlarının da büyük etkisi var. Seçim kampanyamızı başlattığımız günden beri söylediğimiz bir şey var; ‘Beşiktaş yönetilemiyor.’ Bu akşam da bunu gördük. Beşiktaş taraftarları camianın sahipsiz olduğunu görüyor. Genç ve dinamik bir ekip olarak Beşiktaş’ın menfaatlerini her alanda savunacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”

 

İlgili Haberler