Ümraniyespor - Samsunspor maçının hakemi

Ümraniyespor - Samsunspor maçının hakemi

CEVAT KOL / Yeniçağ

Ev sahibi takım Ümraniyespor; Camara. Hasic ve Napoleoni gibi önemli ayaklarından yoksun çıktı. İki takım ilk yarıda kontrollü futbolu tercih etti. Bilinçli ataklarla gol aradılar.

Kalabalık savunmalarla kalelerini korurken orta sahalar kolay geçildi. Konuk takım Samsunspor golü ev sahibi takımdan daha çok istemesine rağmen final pası tercihlerini kötü kullandı.

Samsunspor ilk yarıda iki zorunlu değişiklik yaptı. 16.dakikada Alaattin Okumuş yerini Ali Ülgen’e bıraktı. 38 dakikada kaleci Nurullah’ın golü önleme adına ceza alanı üzerinde rakibini indirerek kırmızı kart gördü.

Samsunspor on kişi kaldı. Alp Tutar kaleye geçti. Bu dakika kırılma noktası oldu. Kaleci Alp ısınmadan kalesinde golü gördü. İlk yarıda Ümraniyespor istediğini alıp soyunma odasına gitti. Golü buldu, rakibini 10 kişi bıraktı..

İkinci yarı konuk takım Samsunspor için adeta kabus oldu. Maçın başında Yasin Bammou farkı ikiye çıkaran gölü attı. Eksik kırmızı beyazlılar bu golle yıkıldı. Samsunspor attığı golle azıcık umutlansa da Yasin Bammou kendisinin attığı ikinci golle skoru belirleyen golü atarak umutlarını söndürdü.

Ümraniye zirve takibi sürdürdü. Samsunspor eksik yakaladığı rakibi karşısında fırsatı kendi eliyle geri çevirdi..

Bir kaç cümlede maçın orta hakemi Bülent Birincioğlu için yazmak lazım. Bu müsabakayı bir daha oturup izlesin. Düdüğü kimsenin baskısı olmadan kendisi asar.

VAR yok diye bu kadar hata yapılmaz ki! Çelişkili düdükler çalınmaz ki!

Yazarın Diğer Yazıları