VakıfBank'ta şampiyonluğun mimarları Yeniçağ'a konuştu. Gabi, Neslihan Demir Güler, Giovanni Guidetti ve Isabelle Haak'dan çok özel açıklamalar

VakıfBank'ta şampiyonluğun mimarları Yeniçağ'a konuştu. Gabi, Neslihan Demir Güler, Giovanni Guidetti ve Isabelle Haak'dan çok özel açıklamalar
Sultanlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan VakıfBank'ta antrenör Giovanni Guidetti oyunculardan Isabella Haak ve Gabi, VakıfBank'ta genel menajerlik yapan Neslihan Demir Güler maç sonunda Yeniçağ'a konuştu.

AYTUNÇ AKIN - YENİÇAĞ SPOR ÖZEL

Sultanlar Ligi play-off final serisi 5. maçında VakıfBank, Fenerbahçe Opet''i 3-0 mağlup etti. Bu sonuçlar seride durumu 3-2 yapan VakıfBank ligde şampiyonluğa ulaştı.

Tarihinde ligde ilk kez 1992 yılında şampiyon olan sarı-siyahlılar bu sezonki şampiyonlukla üst üste 4. toplamda da 13. Şampiyonluğunu elde etti.

Şampiyonluğa ulaşan VakıfBank''ta antrenör Giovanni Guidetti oyunculardan Isabella Haak ve Gabi, VakıfBank''ta genel menajerlik yapan Neslihan Darnel maç sonunda Yeniçağ''a özel açıklamalarda bulundu.

GABI GUIMARAES:

Dürüst olmak gerekirse takımın performansından memnunum. Sanki bunu iyi yapabildiğimiz için geri döndük. İnanılmazdım. İlk oyunda mağlup olup tek set alabilmiştik. İkinci maçta da mağlup oldu. 2-0''dan geri döndük ve bu maçta set vermedik. 2018’den bu yana tam 1478 gündür Türkiye şampiyonu unvanını elimizde bulunduruyoruz. Bu şampiyonluğu da hak ettik.

Evimizde oynadığımızda, bizi destekleyen insanlarla oynadığımızda, bir takım gibi oynadığımızda inanılmaz şeyler yapabiliyoruz. Bugün, sabırla çalıştık ve birlikte yapabileceğimizi tekrardan göstermiş olduk.

GIOVANNI GUIDETTI:

Bu takıma ve bu oyuncu grubuna teşekkür etmek istiyorum çünkü harikalar. Asla pes etmediler. Geriden döndük ve kazandık. Herkes çok mutlu.

ISABELLE HAAK:

Mutluyum ve gerçekten uzun bir yol kat ettik. Her oyunda başarılı olmak zorundaydık. Çalışmalarımız ve idmanlarımız sonuç verdi. Gerçekten anlatacak kelimelerim yok çünkü buraya geleli çok uzun zaman oldu. Bu gece çok fazla duygu yoğunluğum var ve çok mutluyum.

NESLİHAN DEMİR GÜLER:

Aslında finale yakışan 1 seri oldu. Beşinci maça kadar uzadı. Fenerbahçe''yi de kutluyorum. Kulübümüzde çok emeği geçen insan var. Onun için öncelikle başkanımız Abdi Serdar Üstünsalih ve onun nezdinde yönetim kurulumuza, bize inandıkları ve desteklerini bizden esirgemedikleri için çok teşekkür ediyorum.

Ardından sporcularımız, kulüp çalışanlarımız o kadar çok insanın emeği var ki herkese çok çok teşekkür ediyorum. Umarım ayın 22''sinde de Slovakya''da yine ülkemize altın madalyayı getiririz.

 

İlgili Haberler