Galatasaray yine devrede: Ghezzal ve Rosier'den sonra şimdi de Larin!

Galatasaray yine devrede: Ghezzal ve Rosier'den sonra şimdi de Larin!
Beşiktaş'ta sözleşmesi bitecek olan bir futbolcuya daha Galatasaray talip oldu. Larin'in Galatasaray'ın devrede olması nedeniyle siyah beyazlı kulüpten ücretine zam yapılmasını istediği ileri sürüldü

Beşiktaş''ın geçen sezon sezon kiralık olarak oynattığı Ghezzal ve Rosier, kazanılan şampiyonlukta önemli pay sahibi olmuşlardı.

Sezonun bitmesiyle birlikte siyah beyazlı yönetim bu iki futbolcuyu bonservisleriyle birlikte almak için düğmeye basmıştı.

Ancak tam anlaşma sağlanacağı sırada Galatasaray devreye girmiş, Ghezzal için Leicester''e, Rosier için de Sporting''e teklif yapmış, iki futbolcuyla da görüşmeye başlamıştı.

Bu durum karşısında Beşiktaş transferi yine de yapmıştı ama hem fiyatları yükselmişti, hem de uzayan görüşmeler yüzünden bu futbolcular sezon başı kampına çok geç katılabilmişlerdi.

Galatasaray''ın Beşiktaş''tan şimdi de sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Larin''e talip olduğu ileri sürüldü.

Siyah beyazlı yönetimin yılda 1.6 milyon euro kazanan Larin''e yeni sözleşmede 1.8 milyon euro önerdiği, ancak kabul ettiremediği bildirildi.

Larin''in Galatasaray''ın teklifi nedeniyle fiyatına zam yaptığı ve yıllık 2.5 milyon euro istediği ifade edildi.

Beşiktaş''ın sportif direktörü Ceyhun Kazancı, bu konudaki sorular üzerine "Cyle Larin''in menajerinin kiminle görüştüğünü bilemeyiz. Haberimiz de yok.   Larin, şartlarımıza uyarsa takımda kalacak. Uymazsa karar kendisinindir" demişti.