Galatasaray, İrfan Can Kahveci için haber bekliyor

Galatasaray, İrfan Can Kahveci için haber bekliyor
Transfer sezonunun başlamasıyla birlikte adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan Başakşehir’in başarılı futbolcu İrfan Can Kahveci için Sarı-Kırmızılı kulüp Başakşehir cephesinden haber bekliyor. Sarı-Kırmızılıların İrfan Can için gerekirse yeni bir görüşme daha yapacağı belirtildi.

DHA’da yer alan habere göre, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin transferi için yoğun çaba sarf ettiği İrfan Can Kahveci’nin transferine ilişkin belirsizlik sürüyor. İrfan Can’ı kadrosuna katmak için mesaisini sürdüren Sarı-Kırmızılı yönetim, yıldız futbolcu için son olarak 4 milyon Avro bonservis bedeli + oyuncunun sonraki satışından yüzde 50 pay teklif etmişti.

Sarı-kırmızılı ekibin, bonservis bedeli ya da sonraki satıştan verilecek payın biraz daha arttırılarak yeni bir teklif yapabileceği öğrenildi. Başakşehir Kulübü'nden yaptıkları teklife yanıt bekleyen sarı-kırmızılı kurmaylar, 25 yaşındaki futbolcu için gerekirse bir görüşme daha yapacak.

Galatasaraylı yöneticiler, Başakşehir'den haber bekliyor. Turuncu-lacivertli yönetimin, Galatasaray ile bir kez daha görüşmek için sözleştiği öğrenildi. İki taraf arasında yapılacak görüşmenin ardından Galatasaray'ın teklifini arttırıp, arttırmayacağı da belli olacak.