Galatasaray'dan altyapıya iki transfer

Galatasaray'dan altyapıya iki transfer
Fatih Terim döneminde başlayan gençleştirme operasyonunu altyapısına yaptığı takviyelerle sürdüren Galatasaray, Kosovalı iki oyuncuyu denemeye aldı.

Sezon başında kadrosunda büyük bir gençlik operasyonu gerçekleştiren ancak saha içerisinde istediği sonuçları alamayan Galatasaray, operasyona altyapı takımlarında devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon altyapı yaş kategorilerinde şampiyonluklar yaşayan Galatasaray Futbol Akademisi bu sezon farklı bir yapılanmaya giderken, Kosovalı iki genç oyuncunun denemeye alındığı ortaya çıktı.

Kosova''da yayın yapan KOHA''nın haberine göre; Galatasaray akademisi, Kosova ekibi Beselidhja''nın gelecek vaat eden oyuncuları Ylli Raqi ve Orges Demaj''ı deneme antrenmanlarına çıkartıyor. İki oyuncunun yapılan ilk testlerden başarılı bir şekilde geçtiği ve denemelerin bir süre daha devam edeceği belirtildi. 2006 doğumlu Raqi orta sahanın merkezinde görev yaparken, 2007 doğumlu Demaj ise sol kanatta forma giyiyor.

Galatasaray U19 takımı bu sezon kadrosunda 2 yabancı oyuncuya şans veriyor. 18 yaşındaki Tunus asıllı Alman oyuncu Ahmed Jafeli''nin yanı sıra 19 yaşındaki Senegalli merkez orta saha Pape Youssou Niang da bu sezon akademi takımıyla U19 Ligi''nde boy gösterdi.

İlgili Haberler