Galatasaray rahat turladı

Galatasaray rahat turladı
Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş karşılaşmasında evinde 2-0 kaybeden Galatasaray, deplasmanda Tuzlaspor'u 4-0 mağlup ederek adını son 16 turuna yazdırdı.

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında Galatasraay, Tuzlaspor deplasmanındaydı. İlk maçı 2-0 kaybederek büyük bir sürprize imza atan Cim Bom, ikinci maçta bu kez affetmedi!

Sarı Kırmızılılar as kadroyla çıktığı mücadelede yıldızlarının golleriyle 4-0'lık rahat bir galibiyet aldı ve adını son 16 turuna yazdırdı.

10'da Nagatomo, 16'da Radamel Falcao, 45+1'de Feghouli ve 90+2'de Belhanda'dan maçın skorunu belirleyen isimlerdi.

MAÇ ÖZETİ

7' Sol kanattan gelen ortaya penaltı noktası üzerinde iyi yükselen Radamel Falcao kafa vuruşunu yapıyor ancak az farkla top dışarı çıkıyor.

10' GOL! Galatasaray Nagatomo'nun golüyle maçta 1-0 öne geçti.

Ceza sahası içi sol çaprazından Ömer Bayram'ın şutu savunmadan geri geliyor, ceza sahası ön çizgisine yakın konumda bulunan Yuto Nagatomo topu önünde buluyor ve gelişine vuruyor top ağlarla buluşuyor.

16' GOL! Galatasaray Radamel Falcao'nun attığı golle skoru 2-0 yaptı.

Selçuk İnan sağ kanada uzun bir top gönderiyor, topla buluşan Sofiane Feghouli ceza sahası içi sağ çizgisinden altıpas içerisine ortalıyor, Radamel Falcao ayak içiyle dokunuyor ve topu ağlara gönderiyor.

29' Younes Belhanda yay üzerinden gelişine vuruyor, Gökcan Kaya çizgi üzerinde topu çıkarmayı başarıyor.

45+1' Sofiane Feghouli Galatasaray'ı 3-0 öne geçirdi.

Taylan Antalyalı altıpas sağ çizgisinden son çizgiye kadar iniyor altıpas ön çizgisine yakın yerde bulunan Sofiane Feghouli'ye aktarıyor ve Sofiane Feghouli ayak içi bir vuruşla topu ağlara gönderiyor.

50' Mariano sağ kanattan ortalıyor ancak topa hareketlenen Taylan Antalyalı ofsayta yakalanıyor.

80' Jimmy Durmaz'ın pasında Sofiane Feghouli topla buluşuyor ceza alanına girip sert bir şut çekiyor ancak Bayram Olgun topu çelmeyi başarıyor.

Maç sona erdi.