Galatasaray seçime gitmezse ne olacak?

Galatasaray seçime gitmezse ne olacak?
Mahkeme Galatasaray’ın 1 ay içinde seçime gitmesine karar verdi. Başkan Mustafa Cengiz seçime gitmeyi düşünmediklerini söylerken, karara uyulmaması halinde Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay 6 ay hapis cezası alacak.

Galatasaray yönetiminde mahkeme kararı sonrası moraller bozuldu.

Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay, mart ayında yönetimin idari olarak ibra edilmemesinin ardından tedbir kararı çıkararak erken seçim yapılmasının önünü kesmişti.

Ancak Bölge Adliye Mahkemesi 4. Hukuk Dairesi'nden çıkan karar yönetimi şok etti.

Mahkeme üyelerin de müdahil olduğu davada tedbir kararını bozdu ve Galatasaray'ın 1 ay içinde seçime gitmesine hükmetti. Bu karar sonrası Sarı- Kırmızılı yönetim hemen toplandı.

MUSTAFA CENGİZ: "SEÇİM DÜŞÜNMÜYORUZ"

Açıklama yapan Başkan Mustafa Cengiz, "Şu aşamada G.Saray'ın menfaatleri seçimi göstermiyor. Ama yarın ne gösterir bilemiyorum. Gündemde daha önemli konular var" dedi.

Ancak yönetimin kesin kararını vermediği belirlendi. Hukukçular mahkeme kararını en ince ayrıntısına kadar incelerken, bugünkü olağan yönetim toplantısı sonrası resmi açıklama gelecek.

6 AY HAPİS CEZASI ALABİLİRLER

Mahkeme kararına göre ise seçime gidilmemesi durumunda ağır yaptırımlar olacak. Bu durumda Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay 1-6 arasında hapis cezası alacak.

Galatasaray yönetimi bugün yapacağı toplantının ardından seçim konusunda kesin kararını kamuoyuna duyuracak.