Yunus Akgün: Annem hüngür hüngür ağladı

Yunus Akgün: Annem hüngür hüngür ağladı
Geçen sezon Adana Demirspor'da kiralık olarak forma giydikten sonra Galatasaray'a dönen Yunus Akgün, çarpıcı açıklamalarda bulundu

Adana Demirspor''da geçen sezon kiralık olarak forma giyen Yunus Akgün, Galatasaray''a döner dönmez kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Galatasaray''daki hayalini kaptanlık olarak açıklayan Yunus, "2007''de girdim Galatasaray''dan içeri.  Adana''daki abiler diyor ki: Sen gençlere ileride kök söktürürsün. Liderlik vasfına sahibim, hak ettikten sonra kaptan olabilirim. Genç oyuncular Türkiye''de şans bulamadığı için yurtdışına çıkmak istiyor. En iyi sağ açıkta rahatım, ancak 10 numarada, sol açıkta da oynarım” dedi.

Kendisine rol model olarak Messi''yi aldığını belirten Yunus, "“Griezmann''a çok benzetiyorlardı beni, ama benim tarzım Messi. Onu rol model alıyorum. Benim tarzım Messi. Onu rol model alıyorum. Messi’nin ayağına top gelince heyecanlanıyor herkes, benim de amacım o. Premier Ligi izlerken yoruluyorum, çok tempolu, çok keyifli. Takım olarak PSG’yi seviyorum, bütün yıldızlar orada olduğu için” diye konuştu.

Yunus, ailesiyle ilgili olarak da şu ifadeleri kullandı:

“Anneciyim biraz, babama da telefon aldım ama Babalar Günü’nde şimdi kırılmaz bana. İlk paramla aileme ev aldım. Biz petekleri olmayan buz gibi evde oturuyorduk, annem mutfakta donuyordu sobalı evde, annem hüngür hüngür ağladı. Anne duası alıyorum çok mutluyum.”

İlgili Haberler