Galatasaray'ın konuğu Rizespor

Galatasaray'ın konuğu Rizespor
Spor Toto Süper Lig’in 31.haftasında Galatasaray ile Çaykur Rizespor karşı karşıya gelecek. Ligde geçen hafta Kayserispor’u deplasmanda 3-0 yenen sarı kırmızılılar, derbi haftasında kayıp yaşamak istemiyor. Mavi yeşilli ekip ise yeni hocası Bülent Uygunla beraber bir seri yakalama peşinde. Peki bu zorlu mücadele saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar…

Galatasaray, Süper Lig’in 31.haftasında Rizespor’u konuk edecek. İşte heyecan dolu mücadelenin ayrıntıları…

GALATASARAY-ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, KİM YÖNETECEK, HANGİ KANALDA?

Galatasaray, Süper Lig''in 31. haftasında Çaykur Rizespor''u konuk edecek. Türk Telekom Stadı''nda saat 19.00''da başlayacak ve beIN Sports''tan naklen yayımlanacak karşılaşmayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek.

MUHTEMEL 11''LER:

GALATASARAY: Muslera, Yedlin, Luyindama, Saracchi, Marcao, Kerem, Emre A., Emre K., Fernandes, Falcao, Mohamed.

RİZESPOR: Gökhan, Talbi, İsmail, Selim, Moroziuk, Fabricio, Boldrin, Samudio, Fernando, Dokovic, Skoda

4 FUTBOLCU SARI KART CEZA SINIRINDA

Galatasaray''da karşılaşma öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı-kırmızılı ekipte Ryan Babel, Christian Luyindama, Oghenekaro Etebo ve Marcao kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve 32. haftadaki Atakaş Hatayspor maçında forma giyemeyecek.

RİZE''DE 3 EKSİK

Karadeniz temsilcisinde, sakatlığı bulunan 3 futbolcu maçta forma giyemeyecek. Darbeye bağlı sakatlığı olan Donsah, kasık gerilmesi yaşayan Remy ve aldığı darbe sonucu sakatlanarak sahalardan uzak kalan Yasin Pehlivan Galatasaray''a görev alamayacaklar.

İKİ TAKIM ARASINDA 40.RANDEVU

Taraflar arasında 1979-1980 sezonundan itibaren yapılan 39 lig maçından 26''sını Galatasaray, 6''sını Rizespor kazandı, 7 karşılaşmada da eşitlik bozulmadı. Sarı-kırmızılı ekibin 89 golüne, yeşil-mavililer 37 golle karşılık verebildi. Sezonun ilk yarısında Rize''de oynanan karşılaşmada Galatasaray, 4-0''lık skorla galip geldi.