Torrent istedi Burak Elmas 3 futbolcunun biletlerini kesti! Valizlerini topladılar

Torrent istedi Burak Elmas 3 futbolcunun biletlerini kesti! Valizlerini topladılar
Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent'in yönetime verdiği rapor doğrultusunda 3 futbolcu ile yolların kesin ayrılacağı öğrenildi.

Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine Domenec Torrent''i getiren Galatasaray''da yapılanma çalışmaları devam ediyor.

Ajansspor''dan Burhan Can Terzi''nin haberine göre; Sarı Kırmızılı ekipte teknik adam Torrent, 3 futbolcuyla yolların ayrılmasını istedi. O isimlerin ise; Ryan Babel, Christian Luyindama ve Gustavo Assunçao olduğu öğrenildi.

ASSUNCAO İLE FESHEDİLECEK

Takıma sezon başında büyük umutlarla katılan ancak sadece iki maçta görev alan 21 yaşındaki Brezilyalı ön libero Gustavo Assunçao''nun kiralık sözleşmesi feshedilecek.

BABEL VE LUYINDAMA DA GİDİYOR

Assunçao''nun yanı sıra sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 35 yaşındaki Hollandalı kanat oyuncusu Ryan Babel ile Kongolu stoper Christian Lyuindama ile de yollar ayrılacak.

Sözleşmesi 2024 yılı sonunda bitecek olan 28 yaşındaki Luyindama''nın Belçika kulübü Antwerp''e satışı planlanırken, Babel için de gelen teklifler değerlendiriliyor.

Bu sezon 19 maçta forma giyen Kongolu stoper, bu maçlarda 1 gol kaydetti. Ryan Babel ise 25 maçta sahaya çıkarken 1 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi.

 

İlgili Haberler