Gaalatasaray'da hangi başkan adayı hangi hocayla çalışacak

Gaalatasaray'da hangi başkan adayı hangi hocayla çalışacak
Galatasaray'da bugün seçim heyecanı yaşanacak. Sarı Kırmızılı camia, 38.başkanını seçecek. Metin Öztürk, İbrahim Özdemir, Eşref Hamamcıoğlu, Burak Elmas ve Yiğit Şardan yarışacak. Peki adaylar hangi hocayla çalışacak ve vaatleri neler? İşte detaylar...

Hürriyet''ten Ali Naci Küçük''ün haberine göre, Galatasaray Spor Kulübü''nde aylardır merakla beklenen gün geldi, çattı. Sarı Kırmızılı camianın kaderinin belil olacağı günde 5 aday başkanlık için yarışacak.

5 ADAY BAŞKANLIK İÇİN YARIŞACAK

Galatasaray Lisesi’nde gerçekleştirilecek seçimde oy verme işlemi saat 10.00’da başlayacak ve 15.00’te sona erecek. Yeni başkan ve yönetim kurulu, 3 yıl süreyle görev yapacak. Mevcut başkan Mustafa Cengiz’in sağlık sorunları nedeniyle yeniden aday olmadığı Galatasaray’da 5 isim başkanlık için yarışacak. Seçimde Metin Öztürk, İbrahim Özdemir, Eşref Hamamcıoğlu, Burak Elmas ve Yiğit Şardan, başkanlık için üyelerden oy isteyecek.

OY PUSULALARI BELLİ OLDU

Beş başkan adayının katılacağı seçimde İbrahim Özdemir (7019) sarı, Metin Öztürk (5569) mor, Eşref Hamamcıoğlu (7102) yeşil, Burak Elmas (9320) kırmızı ve Mehmet Yiğit Şardan (9798) gri oy pusulası ile yarışacak.

30 AYRI SANDIK KURULDU

Seçimde yaklaşık 8 bin 500 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor. Aidatlarını yatıran ve seçimde oy kullanma hakkına sahip üyeler, Galatasaray Lisesi''ndeki sınıflarda kurulacak 30 sandıkta oy atabilecek. Oy kullanım alanları, salgın tedbirleri kapsamında düzenlenecek. Kapalı alanlarda 6 metrekareye, açık alanlarda ise 4 metrekareye 1 kişi gelecek şekilde sosyal mesafeye ve maske kullanımına dikkat edilmesi sağlanacak.

Başkan adaylarının seçim öncesi vaatleri ve çalışacakları teknik direktörler de belli oldu.

İŞTE ADAYLARIN ÇALIŞACAKLARI HOCALAR:

- İbrahim Özdemir: Ralf Rangnick

- Metin Öztürk: Fatih Terim

- Eşref Hamamcıoğlu: Fatih Terim veya yabancı hoca

- Burak Elmas: Fatih Terim

- Yiğit Şardan: Okan Buruk veya yabancı hoca

İlgili Haberler