Galatasaray’da neler oluyor?

Galatasaray’da neler oluyor?
Galatasaray’da transferin son günü baş döndürücü hareketlilik yaşanıyor. Sarı kırmızılıların kadroyu güçlendirmek için transfer döneminin son dakikasına kadar büyük çaba harcaması bekleniyor.

SERKAN TALAN / YENİÇAĞ

Galatasaray’da transferin son gününde büyük hareketlilik yaşanıyor.  FFP kıskacında olan Sarı kırmızılıların kiralık oyunculara yönelmesi dikkat çekti.

Yılan hikayesine dönen Falcao transferinde dün akşam mutlu sona ulaşan Sarı kırmızılılarda sabahın ilk saatlerinden itibaren başlayan hareketlilik adeta baş döndürdü.

Galatasaray’da Falcao transferinin sonuçlanması sonrası ilk yolcu Diagne oldu. Sarı kırmızılılar, Senegalli oyuncuyu Belçika’nın Clup Brugge  takımına kiraladı. Galatasaray, Belçika ekibinden 3 milyon 350 bin euro kiralama bedeli alacak. Ayrıca Diagne’nin 2 milyon 115 bin euroluk maaşını Galatasaray ödeyecek.

FALCAO’NUN YEDEĞİ FLORIN OLDU

Diagne’yi Clup Brugge’a kiralayan Galatasaray, Falcao’nun alternatifi olarak Florin’i transfer etti. Sarı kırmızılılar, Brighton forması giyen Rumen forveti bir yıllığına kiraladı.

LEMINA İSTANBUL’A GELDİ

Galatasaray’da takıma son gün katılan isimlerden biri de Lemina oldu. Sarı kırmızılılar, Southampton'da forma giyen orta saha oyuncusunu kiralamak için görüşmelere başlandığını açıkladı. Gabonlu orta saha oyuncusu takıma katılmak için İstanbul’a geldi.

Öğlen saatlerinde İstanbul’a gelen Lemina ile sağlık kontrollerinin ardından resmi imzalar atılacak. Lemina ile bir süredir Beşiktaş da ilgileniyordu ancak sarı kırmızılılar son saatlerde büyük bir sürprize imza attı.

LINNES KASIMPAŞA’YA GİTTİ

Sarı kırmızılılarda takımdan ayrılan bir başka isim ise Linnes oldu. Tecrübeli oyuncu, geçtiğimiz hafta Quaresma’yı renklerine bağlayan Kasımpaşa’ya bir yıllığına kiralandı.

LINNES’İN YERİNE COENTRAO

Galatasaray’da transfer operasyonunun son saatlere kadar sürmesi bekleniyor. Sarı kırmızılılar, Linnes’in yerine Portekizli yıldız Fabio Coentrao’yu istiyor. Sarı kırmızılı yönetiminin bu transferi bitirmek için yoğun çaba harcadığı öğrenildi. Galatasaray’da ayrıca Japon savunmacı Nagatomo’nun da ayrılması gündemde.

İlgili Haberler