Galatasaray’da Radamel Falcao gelişmesi

Galatasaray’da Radamel Falcao gelişmesi
Süper Lig'in yeni haftasında Cumartesi günü Fenerbahçe ile Galatasaray Kadıköy’de karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılarda dev derbi öncesi flaş gelişmeler yaşandı. Uzun süredir sakatlığı bulunan Radamel Falcao’nun takımla çalışmalara başladığı belirtildi.

Süper Lig'de cumartesi günü Fenerbahçe ile Galatasaray kozlarını Kadıköy'de paylaşacak. Sarı-kırmızılılarda dev maç öncesi flaş gelişmeler yaşandı. Uzun süredir sakatlığı bulunan Radamel Falcao takımla çalışmalara başladı. Öte yandan yeni transfer Gedson Fernandes'in ise karantina sürecinin devam ettiği bildirildi.

Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde;

Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanda dün akşam oynanan Süper Lig maçında tam süre alan oyuncular günü yenilenme çalışmasıyla tamamladı.

Diğer oyuncular ise ısınma hareketleri antrenmana başladı. Daha sonra pas oyunları oynandı. Ana bölümde dayanıklılığa yönelik dar alan oyunları üzerinde duruldu. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Şener Özbayraklı, Oğulcan Çağlayan ve Emre Taşdemir, kontrollü bir şekilde antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Radamel Falcao, antrenmanın ilk ve ikinci bölümünde takımla birlikte çalıştıktan sonra son bölümde kendisi için hazırlanan özel program dâhilinde bir çalışma gerçekleştirdi.