Burak Elmas'tan flaş karar! Seçim öncesi kesin karar

Burak Elmas'tan flaş karar! Seçim öncesi kesin karar
Galatasaray'da olağanüstü seçim kongresinde aday olup olmayacağı konusunda henüz kesin bir açıklama yapmayan Burak Elmas çok çarpıcı bir karara imza attı.

Galatasaray''da 4-11 Haziran tarihlerinde yapılacak olağanüstü seçim kongresi için geri sayım sürerken, yoğun eleştiri alan başkan Burak Elmas''ın flaş bir karar verdiği ortaya çıktı.

Elmas''ın "Aday olacak mısınız?" sorusunu sürekli olarak net bir cevap vermeden geçiştirmesi, hem istifasını isteyen taraftarların, hem de başkanlığa aday olan iki isim Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu''nun büyük tepkisiyle karşılaştı.

Bu arada Elmas''ın çalışmalarını sürdürdüğü, hatta teknik direktör Torrent''le kongre öncesi yolları ayırıp, yeni teknik direktör getirmeye ve transfer çalıştığı da ileri sürüldü.

Burak Elmas''ın bu tepkiler ve iddialar üzerine yeni bir karar aldığı öğrenildi. Buna göre Elmas''ın kongre öncesi kapsamlı bir basın toplantısı düzenleyeceği iddia edildi.

Elmas''ın bu toplantıda hem iddialara cevap vereceği, hem de adaylığı ile ilgili açıklama yapacağı belirtildi. Bu arada Elmas''ın camianın ileri gelenleriyle görüşmeler yaptığı ve adaylığı için nabız yokladığı da ileri sürüldü.

İlgili Haberler