Galatasaray'da yumruk yumruğa kavga

Galatasaray'da yumruk yumruğa kavga
Galatasaray'da yumruk yumruğa kavga çıktığı iddia edildi. Kulübün genel sekreteri Köksal Ünlü ile başkan danışmanı Ahmet Kasım Han'ın birbirine girdiği belirtildi.

Galatasaray'da yumruk yumruğa kavga

Spor Gecesi Digital''den Haluk Yürekli''nin haberine göre, Galatasaray''da dün akşam tüm görevlerinden istifa ettiğini duyuran Rezan Epözdemir, yönetimin acz içinde bulunduğunu belirtmişti. En son yapılan sarı-kırmızılı yönetim kurulunda ise büyük tartışmalar, hatta kavgaya varan olaylar çıktığı iddia edildi.

İstifa sürecini başlatan sebeplerin başında Fenerbahçe kongre üyesi Ahmet Kasım Han ve Başkan Elmas tarafından CEO olarak atanması istenen Hande Ocak Başev isimleri geliyor.

YUMRUKLAR KONUŞTU

Haluk Yürekli; en son yapılan yönetim kurulu toplantısında Ahmet Kasım Han ile genel sekreter Köksal Ünlü’nün yumruklaşmaya varacak şekilde kavga ettiklerini ifade etti. Bu nedenle Ünlü’nün de istifasının cebinde olduğu söyleniyor.

Öte yandan Burak Elmas’ın kulübe A.Ş.’ye CEO olarak atamak istediği Hande Ocak Başev ise yönetim kurulu üyeleri tarafından veto edildi. Bu atama ise yönetim kurulunda büyük rahatsızlık yarattığı belirtildi.