Galatasaray'dan Hakan Çalhanoğlu hamlesi

Galatasaray'dan Hakan Çalhanoğlu hamlesi
Şampiyonlar Ligi için kadrosuna önemli takviyeler yapmaya hazırlanan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in listesinde Milan'da forma giyen Milli yıldız Hakan Çalhanoğlu var.

Galatasaray, Hakan Çalhanoğlu transferi için harekete geçiyor. Gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olan sarı kırmızılılar, önemli isimleri listeye aldı. Tecrübeli teknik adam Fatih Terim'İn listesinin üst sıralarında Milan'da forma giyen Hakan Çalhanoğlu var.

HAKAN ÇALHANOĞLU İÇİN KİRALAMA FORMÜLÜ

Belhanda'yı ciddi bir bedelle göndermeye hazırlanan yönetim, 10 numara mevkii için Hakan Çalhanoğlu'nu transfer etmek istiyor. Oyunu iki taraflı oynayabilen yıldız oyuncu, orta sahanın ortasında ve kanatta görev yapabiliyor. 

Galatasaray'ın Hakan Çalhanoğlu transferinde elindeki en önemli koz, gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olması. Hakan Çalhanoğlu'nun Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde oynamaya sıcak baktığı öğrenilirken, Terim'in kişisel ilişkilerini devreye sokarak transferi bitirmesi bekleniyor.

Milan cephesi ise Hakan'ı bonservisiyle göndermeye sıcak bakmıyor. 25 yaşındaki oyuncunun Galatasaray'a 1 yıllığına kiralanması gündemde.