Galatasaray'da büyük olay! Metin Öztürk'ten Burak Elmas'a sert sözler

Galatasaray'da büyük olay! Metin Öztürk'ten Burak Elmas'a sert sözler
Galatasaray'ın dün gerçekleşen genel kurul toplantısında bir üye, sarı kırmızılı takıma başkan adayı olarak seçime giren Metin Öztürk ve vefat eden babası ile ilgili sert sözler söyledi. Öztürk, toplantıda sessiz kalan başkan Burak Elmas'a büyük tepki gösterdi.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Zoom''da Genel Kurulu üyelerinin sorularını yanıtlarken, birçok önemli açıklamada bulundu. Elmas''ın, toplantıda bir üyenin Metin Öztürk''ün vefat eden babası Süleyman Öztürk hakkında söyledikleri gündem oldu.

Toplantıda 13297 sicil numaralı üye söz aldı ve Elmas''ın seçimdeki rakiplerinden Metin Öztürk''ün vefat eden babası Süleyman Öztürk hakkında bazı ifadelede kullandı.

Söz alan üye Burak Elmas''a Metin Öztürk''ü sözde şikayet ederek, "Başkanım düdükçü Süleyman''ın oğlu, kapıcının oğlu altını oyuyuyor" dedi. İfade karşısında buz kesen Burak Elmas zor durumda kaldı.

Metin Öztürk ise bir mesaj yayınlayarak, "30 yıl adamızın müdürlüğünü yapan rahmetli babam Süleyman Öztürk’ün adını seviyesizce ağzına alan kişiyi ve dinlerken bu kepazeliğe ses çıkarmayan Burak Başkan ile yönetimini kınıyorum. @burakelmas_tr @remzisanver" dedi.

 Elmas''ın seçimdeki rakiplerinden Metin Öztürk''ün merhum babası Süleyman Öztürk, Galatasaray adasının 30 yıl müdürlüğünü yapmıştı..

 

İlgili Haberler