Arda Turan ve Fatih Terim'e büyük tepki: Nasıl, iyi eğleniyor muyuz?

Arda Turan ve Fatih Terim'e büyük tepki: Nasıl, iyi eğleniyor muyuz?
Galatasaray, ligde düşme hattı civarında dolaşırken, Arda Turan'ın Fatih Terim'le gülerken çektirdiği fotoğrafı paylaşmasına tepkiler büyüyor. Sarı kırmızılı taraftarlar sosyal medyadan binlerce yorum yağdırdı

Galatasaray''a dönüşü olaylı olmuştu Arda Turan''ın. Dönemin başkanı Mustafa Cengiz istememiş, uzun süre de alınmasını kabul etmemişti. Ancak hocası Fatih Terim''in elini öperek özür dileyen Arda Turan, bu şekilde hedefine ulaşmıştı. Terim ısrarla isterek sonunda Arda''nın takıma dönmesini sağlamıştı.

Ancak Arda Turan''ı istemeyen Mustafa Cengiz''i zaman haklı çıkardı.

Geçen sezon 32 lig maçında oynayan, bunların 21''inde ilk onbir çıkan Arda, 90 dakikayı sadece 2 kez tamamlayabilmişti.

Bu sezon ise ortada doğru dürüst hiç gözükmedi.

Galatasaray''ın en zor sezonunda ya sakattı, ya formsuz. Sahaya döndüğünde de göbekli hali dikkat çekmişti. 

Bu sezon Arda''nın ligde Galatasaray forması giydiği maçın sayısı sadece 4. 4''ünde de sonradan oyuna girdi, sahada kaldığı süre ise toplam 50 dakika oldu. 

Bu akşamki Göztepe maçının kadrosuna da alınmadı.

İşte bu durumdaki Arda Turan''ın görevinden alınan Fatih Terim''le birlikte gülerek poz verdiği fotoğrafı sosyal medyaya koyması Galatasaraylı taraftarları adeta çıldırttı!

Fotoğrafın altına binlerce yorum yazıldı. İşte bazıları:

- Mesutinho????@mesutpekmez9·13hArda Turan''ın neyinden bahsediyoruz ki, takıma abilik yapsın diye getirilen adamın iki yılda yapamadığı abiliği iki gün de Gomis yapıyorsa her şey ortadadır. Yattığı yerden aldığı milyonları saymıyorum bile. Kulübün durumundan memnunlar ki, organize şekilde kahkahalar içindeler.

- Aslan Pençesi
@_AslanPencesi_ 14hArda Turan kadroda yok ve Fatih Terim’e gidip fotoğraf paylaşıyor. Hem de takım küme düşmemeye oynarken keyifler çok yerinde. Yazık.

- Aras Gündoğan
@leaderofthegala14h Derhal sözleşmesi fesih edilmelidir. Arda Turan’ın kulüpte kaldığı her dakika bu saatten sonra yönetim zaafiyedir! Maaşını da Fatih baban versin koçum

- Galatasaray Gazetesi 
@GsGazete 14h Ahmet Çakar: "Milyonlarca Galatasaray taraftarı kan ağlıyor Arda Turan''ın yaptığı paylaşımlara bak!" (Beyaz Futbol)

- Cimbom Facts
@CimbomFacts 23h Galatasaray''ın kaptanı Fernando Muslera takıma destek olması için Göztepe maçı kadrosuna alınırken, Arda Turan kafilede yok.

- Tuğrul@parcalibeyi·7h????Arda Turan, Fatih Terim sayesinde top oynamadan 12 milyon TL almış, fotoğraf çekilmesi normal.
????Fatih Terim''in yemeğe gitmesi fotoğrafa gülümsemesi normal.
Anormal olan Galatasaray''ı bu duruma getiren adamların hala gündemde olması. Biri kovuldu diğeri kovulmalı...