Game of thrones 8. final sezonu ne zaman?

Game of thrones 8. final sezonu ne zaman?
Dünyayı kasıp kavuran popüler dizi Game of Thrones 8. final sezonu ne zaman başlayacak sorusunun cevabı belli oldu. Game of Thrones 8. sezon 1. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

HBO'nun milyarlarca kez izlenen dizisi Game of Throne 8 sezon tarihi belli oldu. Game of Thrones 8. sezon 1. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bu sezon final yaparak izleyenlerine veda edecek olan Game of thrones dizisinin sekinci yani final bölümleri 2019 yılında yayınlanacağını biliyorduk. Heyecanla beklenen dizisinin final sezonu başlangıç tarihi ise nostaljik bir video ile duyuruldu.

GAME OF THRONES 8. SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK

Bir kez izleyenlerin bağımlısı olduğu Game of Thrones 8. final sezonu Nisan ayında sevenleriyle buluşacağı bildirildi. GOT severlere bir yeni haber daha verelim. 8. sezon 6 bölümden oluşacak ve her bölümü adeta bir film havasında olacak.

GAME OF THRONES 8. SEZON 1. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

HBO #ForTheThrone hasthtagi ile Game Of Thrones'un 8. sezonu fragmanında eski görüntülerin yer aldığı bir fragman yayınladı. Game of thrones 8. sezon 1. fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haber sitemizden öğrenebilceksiniz. 

GOT 8. SEZON FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GAME OF THRONES

Televizyon tarihinin gelmiş geçmiş en iyi yapımlarından biri olan Game of Thrones dizisi konusu Sonsuz bir evreni andıran Taht Oyunları, adeta bitmeyen bir hikayeye sahip. Dizide anlatılan olayların öncesi, önemli karakterlere ait hikayeler, bazı varlıkların nasıl meydana geldiği ve Yedi Krallık olarak da bilinen Westeros’un ardındaki dünya gibi temaları da işlediği takdirde bu yapım yıllarca sürebilir. Fakat şimdilik seride işlenen konuyla ilk adımı atıyoruz.

Yazların ve kışların oldukça uzun geçtiği bir diyarda, yıllar boyu taht kavgaları yaşanmaktadır. Nihayet Targaryen Hanesi’ne mensup, Deli Kral (Mad King) olarak da bilinen Aerys II Targaryen çıkan bir isyanla tahttan indirilmiştir. Yedi Krallığın Kralı olarak taç giyen yeni hükümdar ise Baratheon Hanesi’nden Robert olmuştur.

Krallığı sırasında yaşanan gizemli bir cinayet onu; köklerini saltıkları toprak kadar soğuk olan Kışyarı’nın (Winterfell) lordu ve yakın arkadaşı Eddard Stark’tan, baş döndürücü entrikaların cereyan ettiği Demir Taht’ın korunmasında kendisine yardım etmesini istemiştir.

Fakat bu sırada Kışyarı’nın en kuzeyindeki devasa Sur’un ardında tekinsiz güçler toplanmakta ve Ejderkrallar’ın soyundan gelen Targaryen kardeşler de ellerindeki ejder yumurtalarıyla hakları olan tahtı geri alabilmek adına planlar yapmaktadırlar. Elbette ki yaşanan bu karmaşa sadece bu olaylarla sınırlı kalmayacak ve tamı tamına 8 sezonluk olağanüstü bir efsaneye dönüşecektir.