Gazeteci Bilgin Gökberk'ten Türk futbolu için büyük iddia

Gazeteci Bilgin Gökberk'ten Türk futbolu için büyük iddia
A Milli Futbol Takımımızın dün Hollanda karşısında aldığı 6-1'lik mağlubiyet sonrası, Gazeteci ve Futbol Yorumcusu Bilgin Gökberk, Türk futboluna ağır eleştirilerde bulundu. 

Hollanda karşısında alınan 6-1 skorluk mağlubiyet sonrası, A Milli Futbol Takımımızın oynadığı oyun dünya basınında da konuşulurken, vatandaşlar ise başta Teknik Direktör Şenol Güneş olmak üzere, TFF ve milli takım oyuncularımızı eleştirdi. Sosyal medyada hala gündem olan konu milli takımın performansı iken bir çarpıcı yorum ise Gazeteci ve Futbol Yorumcusu Bilgin Gökberk''ten geldi. Gökberk, resmi sosyal medya hesabından TFF''nin yönetim tarzına ağır eleştirilerde bulunurken, Türk futbolunu yöneten kişinin ise Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın kardeşi ve bir grup eski futbolcu olduğunu söylüyor.

İşte o paylaşım:

"Milli takıma/kulüplere kimin hoca olacağına, kimin hangi kanalda yorum yapacağına vs. sayın Cumhurbaşkanı’nın kardeşi ve bir grup eski futbolcu karar veriyor... Bu ekiple buraya kadar!! futbolla ilgili kararların Beylerbeyi’nde alındığını bir tek ben mi biliyorum?"

İlgili Haberler