Gazeteci Fatih Doğan Mesut Özil'in Ocak ayı planını deşifre etti. Yönetimin bile haberi varmış

Gazeteci Fatih Doğan Mesut Özil'in Ocak ayı planını deşifre etti. Yönetimin bile haberi varmış
Ünlü spor yazarı Fatih Doğan, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil hakkında bomba bir iddia ortaya attı. Deneyimli gazeteci, Vitor Pereira ile anlaşamayan Özil'in devre arasında takımdan ayrılacağını öne sürdü.

Bomba iddia

Süper Lig''in 11.haftasında dün Konyaspor''a 2-1 mağlup olan Fenerbahçe''de Mesut Özil bilmecesi devam ediyor. Sakatlığı nedeniyle kadroda olmayan yıldız oyuncuya için devre arasında yol göründü.

DEVRE ARASI KATAR İDDİASI

Sarı Lacivertli takımın hocası Vitor Pereira ile yıldızı bir türlü barışmayan Özil için Katar iddiası ortaya atıldı. Gazeteci Fatih Doğan, Mesut''un takımdan ayrılma planı olduğunu ve yönetimin bu plandan haberi olduğunu öne sürdü.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Tecrübeli gazeteci, "Mesut Özil, Pereira Fenerbahçe’de çalışmaya devam ederse devre arasında çok ciddi teklif aldığı Katar’a gitme planını devreye sokacak… Yönetim Katar konusundan 1 haftadır haberdar…" ifadelerine yer verdi.

RIDVAN DİLMEN: PEREIRA - MESUT İLİŞKİSİ KÖTÜ

%100 Futbol programında İttifak Holding Konyaspor-Fenerbahçe maçını yorumlayan Rıdvan Dilmen, Mesut Özil''in takımdaki geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

"Mesut Özil''in Fenerbahçe''den ayrılma durumu var mı?" sorusunu yanıtlayan Dilmen, "Geçen gün görüştüm. Dün görüştüm. Böyle bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum. Tedavisi devam ediyor. Fakat Mesut bu sistemde olmaz." ifadelerini kullandı.

Dilmen, "Vitor Pereira-Mesut Özil ilişkisi kötü. İlk haftadan belliydi kötü gittiği." dedi.

 

İlgili Haberler