Gazeteci İdris Özyol saldırıya uğradı

Gazeteci İdris Özyol saldırıya uğradı
Yeniçağ Gazetesinden Yavuz Selim Demirağ'ın ardından bu kez Antalya'da bir başka gazeteci saldırıya uğradı. Gazeteci İdris Özyol, kimliği belirsiz kişiler tarafından darp edildi.

Gazetecilere yönelik saldırı haberlerinin son adresi Antalya oldu. Antalya'da yerel bir gazetede çalışan İdris Özyol, kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından darp edildi. Saldırının ardından Özyol hastaneye kaldırılırken; ÇGD Akdeniz Şubesi, saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Taş devri zihniyetiyle gazetecilere saldırılıyor” ifadelerini kullandı. 

Yeniçağ Gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ’a yapılan saldırının ardından saldırganların serbest bırakılmasına yönelik tepkiler sürerken gazetecilere yönelik bir saldırı da yine benzer şekilde Antalya’da gerçekleştirildi.

Olay sonrasında açıklama yapan ÇGD Akdeniz Şube’si saldırıyı kınadı. Açıklamada, “Taş devri zihniyetiyle gazetecilere saldırılıyor” dendi. ÇGD'nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Antalya basınının tanınmış isimlerinden İdris Özyol, bu akşam çalıştığı gazetenin önünde bir grup tarafından saldırıya uğradı. Yaralanan Özyol'un hastanede tedavisi sürüyor.

idris.jpg