Gazeteci Seher Yaşayacak Bodrum’daki otellere kimlerin çöktüğünü açıkladı: Meral Akşener sayesinde bu bilgilere ulaştım

Gazeteci Seher Yaşayacak Bodrum’daki otellere kimlerin çöktüğünü açıkladı: Meral Akşener sayesinde bu bilgilere ulaştım
Gazeteci Seher Yaşayacak, İYİ Parti lideri Meral Akşener’in, “Osmanlı’da bile tapuya çökülmedi” çıkışıyla yeni bilgilere ulaştığını açıkladı.

Yaşayacak, “Meral Hanım’ın çıkışı sayesinde birçok gelişmeyi çözebildim. Devletten otel arsası kiralık olduğundan her yerde tapu aradım ve buldum” ifadelerini kullandı.

Yaşayacak Bodrum’da hangi otellere, nasıl çöküldüğünü anlattı.

İşte Yaşayacak’ın o açıklamaları:

“BODRUM’DA ÇÖKÜLEN OTELLERİ BULDUM”

"Meral Akşener, “Osmanlı’da bile tapuya çökülmedi. Paramount Otel’de çöküldü” demeseydi Milas tapusunu bulamayacaktım. Tüm samimiyetimle söylüyorum Meral Hanım’ın çıkışı sayesinde birçok gelişmeyi çözebildim. Devletten otel arsası kiralık olduğundan her yerde tapu aradım ve buldum.

Gerçekten Meral Akşener’in çıkışıyla Bodrum’da çökülen otelleri de buldum. Bir yanlış anlaşılma olmasın.

Güzel insanlar, Meral Akşener’in “Osmanlı’da bile tapuya böyle çökülmedi” cümlesini açıklayayım. Bir Rus, elini kolunu sallayarak Türk’ün 210 milyon TL sermayeli şirketini ve 17,5 milyon TL değerinde Milas tapusunu Prag’a kaçırması tarihte görülmemiş bir durumdur.
 

“MERAL AKŞENER’İN EN FLAŞ CÜMLESİ BUYDU”

Meral Akşener, bu açıklamasında uzun uzun anlatıyordu. En flaş cümlesi buydu ve doğruydu. Bodrum’u arayıp otelin tapusu var mı diye sordum haber kaynaklarıma. Milas tapusunu öğrendim ayrıca Bodrum’da başkaca otellere de çöküldüğü bilgisi verildi.

Otel sahiplerinin iletişim bilgilerini alarak kendileriyle görüştüm. İsimlerinin yayınlanmaması koşuluyla başlarına gelenleri anlattılar. Hemen sıcağı sıcağına yazdım. Keşke cesaret gösterip onlar da gazetelere çıksalardı. Bilginize."









 

İlgili Haberler