Beşiktaş’ın Gizli Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Demir Başkan Çebi bana da sordu diyerek yeni hocayı açıkladı!

Beşiktaş’ın Gizli Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Demir Başkan Çebi bana da sordu diyerek yeni hocayı açıkladı!
Gazeteci Turgay Demir, Beşiktaş’ın yeni teknik direktörünü YouTube hesabı üzerinden açıkladı. Ahmet Nur Çebi’nin kendisinden de fikir aldığını belirten Demir, antrenörlük koltuğuna Daniel Farke’nin oturacağını ifade etti. Ancak Farke bu teklifi reddetti.

Fikrimi sordular

Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın’ın görevi bırakmasının ardından hoca arayışları tüm hızıyla devam ediyor.

Siyah Beyazlılarda birçok isim gündeme gelirken; dün Alman basını Norwich City’nin eski teknik direktörü Daniel Farke’nin Kartal’ın yeni hocası olduğunu iddia etmişti.

“YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ AÇIKLIYORUM”

Gazeteci Turgay Demir, YouTube hesabı üzerinden “Beşiktaş’ın yeni teknik direktörünü açıklıyorum” isimli yeni videosunu takipçileriyle paylaştı.

“YERLİ İSİM OLMAYACAK”

Deneyimli isim videoda Edin Terzic, Şenol Güneş, Rıza Çalımbay gibi isimlerin olmayacağını belirtti. Demir öte yandan yerli bir teknik adam yerine yabancı bir antrenörle görüşüldüğünü açıkladı.

“YENİ HOCA FARKE”

Turgay Demir, “Ahmet Nur Çebi ile ben de konuştum, Herkesin fikrini alıyor. Benim de fikrimi aldı. İsim olarak değil, tarif olarak söyledim. Kendini kanıtlama ihtiyacı olan genç biri olsun diye. Beşiktaş’ta Alman teknik adam konusunda fikirdaşlık oldu. Ceyhun Kazancı’ya görev verildi ve o Alman teknik adam da Norwich City’nin eski hocası Daniel Farke.. Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Daniel Farke.. Herkes bu konuda uzlaştı..” ifadelerini kullandı.

FARKE REDDETTİ İDDİASI

Diğer yandan Farke haberini servis eden Alman Sport 1 adlı haber sitesi, Farke’nin sezon ortasında bir takım çalıştırmayı doğru bulmadığı gerekçesiyle Beşiktaş’ın teklifini reddetti.

İlgili Haberler