Pereria biletini kesti Jesus geri çağırdı. Caulker bu defa şansını nasıl kullanacak

Pereria biletini kesti Jesus geri çağırdı. Caulker bu defa şansını nasıl kullanacak
Fenerbahçe’de yeni sezon hazırlıkları devam ederken milli futbolcular da takıma katıldı. Geçtiğimiz sezonu Gaziantep FK'da kiralık olarak geçiren Steven Caulker de takımla çalışmalara başladı.

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki antrenmanla sürdürdü. İdman, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra iki gruba ayrılan oyuncular istasyon çalışması yaparken, antrenmanın basına açık bölümü tamamlandı.

SANGARE VE PELKAS YOKTU
Sarı lacivertlilerde milli takımlardan dönen Altay, Ferdi, Szalai, Rossi, Serdar Dursun ve Caulker’a yo-yo testi uygulanırken, Zajc''ın takıma öğleden sonra katılacağı ifade edildi. Fenerbahçe’de sakatlığı süren Nazım Sangare ve dün evlenen Dimitris Pelkas çalışmalarda yer almadı.

OYNAMADAN 450 BİN EURO KAZANDI
Fenerbahçe''nin sezon başında takımın hocasız olduğu dönemde ‘yönetim transferi’ olarak renklerine bağladığı ancak Pereira kadroda düşünmediği için Gaziantep FK''ya kiraladığı Steven Caulker da takıma geri döndü. Sarı lacivertlilerde hiç süre almadan 450 bin Euro kazanan İngiliz futbolcu, Vitor Pereira''nın olumsuz raporuyla takımdan gönderilmişti.

“AİLE EVİMİ SATTIM, İNSANLAR HALA BENİ KOVUYOR...”
Geçmişte kariyerinde zorlu zamanlar geçiren ve hem alkol hem de kumar bağımlılığını aşan Caulker, o süreçte yaptığı bir paylaşımda, “Bin gündür sarhoş olmadım. Bin gün önce yerlere yatarak kusuyordum. 5 ay işsiz kaldım, aile evimi sattım. Bunca motivasyonun nereden geldiğini bilmiyorum. Sanırım insanlardan ve futboldan soğudum. Hayatımı yeniden inşa etmek istedim. Başarmış insan hikâyesi anlatmak istedim. Ama 1000 gün sonra insanlar hâlâ beni kovuyor. Artık umurumda değil” demişti.

Deneyimli İngiliz futbolcunun, teknik direktör Jorge Jesus döneminde ikinci bir şansı kullanıp kullanamayacağı merak konusu oldu.