Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu'ndan kurmaylarına flaş talimat

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu'ndan kurmaylarına flaş talimat
Korona virüs salgını sürecinin ardından partisinin il teşkilatlarına ziyaretlerini sürdüren Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun kurmayları ile arasındaki diyalog, kulislere yansıdı.

Davutoğlu'ndan kurmaylarına flaş talimat

Barış Yahya Çinçin / YENİÇAĞ 

Korona virüs salgını nedeniyle başta vatandaşlar olmak üzere birçok siyasi de evlerinde karantinaya girmek zorunda kaldı. O siyasilerden biri olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, normalleşme adımları ile birlikte partisinin il teşkilatlarını gezmeye başladı.

Geçtiğimiz günlerde Gelecek Partisi Kocaeli İl Teşkilatı’nı ziyaret eden Davutoğlu, bugün de partisinin Sakarya İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyaretleri sırasında Ankara ile de bağlarını koparmayan Davutoğlu, her gün kurmaylarından teşkilatlanma çalışmaları ile ilgili bilgi alıyor.

‘HIZLANIN’ UYARISI

Gelecek Partisi kulislerinden edinilen bilgiye göre, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun partiye üye kazandırma çalışmalarının hızlandırılması için kurmaylarına talimat verdiği aktarıldı.

‘DAHA ÇOK SES ÇIKARMALISINIZ’

Gelecek Partisi kulislerinde konuşulan bir başka konu ise Genel Başkan yardımcıları ve İl Başkanları ile ilgili. Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun, yardımcılarına daha çok göz önünde olma talimatı verdiği belirtildi. 

BAZILARI HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI

Parti kaynaklarından edilen bilgilere göre Davutoğlu’nun bazı isimlerden istediği verimi alamadığı ve partinin biraz daha güçlenmesinin ardından bu isimlerde değişikliğe gidebileceği kaydedildi.

'İL BAŞKANLARI TOPA GİRMELİ'

Diğer yandan teşkilatı ziyaretlerinde İl Başkanları ile özel olarak da sohbet eden Genel Başkan Davutoğlu’nun yerel siyasetin kendileri için çok önemli olduğunu ve İl Başkanları’nın yerel sorunlar için ses yükseltmelerini istediği belirtildi.