Gerçeği Cem Yılmaz açıkladı: Şener Şen'i takip eden 71 bin kişi böyle çuvalladı

Gerçeği Cem Yılmaz açıkladı: Şener Şen'i takip eden 71 bin kişi böyle çuvalladı
Usta oyuncu Şener Şen adına açılan bir hesabın sahte olduğunun ortaya çıkması, gündemi salladı. Aralarında Cem Yılmaz'ın da olduğu bazı ünlüler tarafından, hesabın sahte olduğu çağrısı yapılsa da 70 bini aşkın kişi söz konusu hesabı takip etti.

Usta sanatçı Şener Şen adına açılan sahte hesaptan yapılan paylaşım, sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu hesabı kısa sürede 70 bini aşkın kişi takip etti.

'Ben de artık Twitter’dayım' mesajının ardından hesapta, ‘Gönül Yarası’ filminden Neşet Ertaş'ın yer aldığı bir sahne ve iki dev ismin ilk tanışma görüntülerinin paylaşılması o görüntüleri viral yaparken, hesaba da adeta takipçi yağdı.

Video kısa sürede popüler olunca Demet Akalın, Cüneyt Arkın ve Metin Uca gibi bazı ünlü isimler Şener Şen’in Twitter kullanmadığını yazdı. Cem Yılmaz ise "Şener Şen ve Ferhan Şensoy adıyla açılan, ısrarla onlar adına zırvalamaya devam eden bu iki hesabı takip etmeyin. Bir Ferhan Şensoy kitabı okuyun, bir Şener Şen filmi izleyin. Buna rağmen kişi amacına ulaştı. 'Bu hesap sahte' uyarılarına rağmen 71 bin kişinin takip ettiği hesap, attığı tweet’ler ve yaptığı paylaşımlarla Şener Şen’i Twitter Türkiye gündemine soktu! Bu satırları yazdığımda hâlâ birçok ünlü ve akademisyen gerçek Şener Şen sanıp, takip ediyordu onu."