Gıda maddeleri üyelerine avantajlı kredi imkanı

Gıda maddeleri üyelerine avantajlı kredi imkanı
Amasya Merzifon Gıda Maddeleri Sanatkârları Odası ile Şekerbank Merzifon Şubesi arasında protokol imzalandı.

Amasya''da Şekerbank Merzifon Şubesi tarafından, geçtiğimiz günlerde Terziler ve Hazır Elbiseciler Odası ile imzalanan Esnafa Açık Platformu kapsamındaki protokol bu kez de Gıda Maddeleri Sanatkarları Esnaf Odası ile imzalandı.

Gıda Maddeleri Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Şenol Aykut ve Şekerbank Merzifon Şube Müdürü Tülay Ceylan tarafından imzalanan protokol kapsamında oda üyelerine avantajlı faiz oranları ile kredi kullanımı, 3 ay ödemesiz, sonrasında eşit taksitle ödemeli kredi kullanımı, üç ayda bir ödemeli taksit ticari kredileri kullanımı, post ücretinden muafiyet, kredi kullananlara 5 ay boyunca post kira bedeli alınmayacak. Kredi kullanan üyelere 6 ay boyunca internetten yapacakları EFT ve havalelerin hiçbirinden işlem ücreti alınmayacak.

Protokol imzalanmasıyla ilgili Gıda Maddeleri Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Şenol Aykut yaptığı açıklamada üyelere yönelik bundan sonraki süreçte de faydalı işlere imza atacaklarını belirterek, “Şekerbank Merzifon Şubesi ile Odamız arasında üyelerimiz için avantajlı teklifler içeren protokol imzalamış bulunuyoruz. Tüm üyelerimize hayırlı olmasını diler hayırlı işler bol kazançlı günler dilerim” dedi.

İmzalanan protokol törenine Şekerbank Karadeniz Bölge Müdürü Emrah Özdemir de katıldı.