“Gökçek kim ki Mansur Yavaş onu ciddiye alsın?”

“Gökçek kim ki Mansur Yavaş onu ciddiye alsın?”
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, Melih Gökçek’in kendi televizyon kanalında, Mansur Yavaş’ı tartışmaya davet etmesine tepki gösterdi: Dervişoğlu, “Yavaş, kapının önüne koyulan Gökçek’i muhatap alır da konuşur mu?” ifadesini kullandı.

AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek’in, kendisine ait olan televizyon kanalına, tartışmak için Mansur Yavaş’ı davet etmesi, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu’nun tepkisine neden oldu. Dervişoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Melih Gökçek, kendi televizyonundan çağrıda bulunarak Mansur beyi tartışmaya davet ediyor. Başkanlığa talip olan Mansur Yavaş, başkanlıktan atılıp kapının önüne koyulan Melih Gökçek’i muhatap alır da konuşur mu? Aynı daveti, Özhaseki’ye yapsın da bir görelim!” açıklamasını yaptı.

musavat-001.png

GÖREVİNİ BIRAKMAK ZORUNDA KALMIŞTI

Melih Gökçek, 24 yıl sürdürdüğü büyükşehir belediye başkanlığı görevini Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AKP’nin önemli isimlerinin isteğiyle bırakmak zorunda kalmış, yerine ise Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna getirilmişti.

İlgili Haberler