Gol düellosundan Liverpool galip çıktı

Gol düellosundan Liverpool galip çıktı
İngiltere Premier Lig’de Liverpool, gol düellosuna dönüşen maçta Crystal Palace’ı 4-3 mağlup etti. Liverpool’un gollerini Salah, Mane ve Firmino attı.

İngiltere Premier Lig’de lider Liverpool, çok zorlandığı Crystal Palace karşısında yıldızları Salah, Firmino ve Mane'nin golleriyle üç puanı almayı başardı.

Premier Lig'in 23. haftasında Liverpool, Anfield Road'da Crystal Palace'ı ağırladı. Bir hayli zorlandığı mücadelede Kırmızılar, sahadan 4-3 galip ayrıldı.

Liverpool ile şampiyonluk yarışı veren Manchester City'yi de deplasmanda mağlup etmeyi başaran Crystal Palace, Liverpool'a da çok zorluk çıkardı. Maçın 34. dakikasında Andros Townsend, kaydettiği golle takımını 1-0 öne geçirdi.

Crystal Palace ilk yarıyı bu golle önde bitirdi.

İkinci yarıya ise Liverpool fırtına gibi başladı. 46'da Mohamed Salah, 53'te Roberto Firmino'nun golleriyle Kırmızılar bir anda 2-1 öne geçti.

Ama Palace pes etmedi. 65'te bir korner atışında ceza sahasında bomboş kalan James Tomkins'in vuruşu ağlarla buluştu ve skora yeniden denge geldi.

75'teyse Julian Speroni'nin büyük hatasıyla topu boş kaleye gönderen Salah, kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü attı ve Liverpool'u yine öne geçirdi.

88'de James Milner'ın ikinci sarı karttan kırmızı kart gördüğü maçta ise uzatmalarda iki gol yaşandı. 90+3'te Sadio Mane farkı ikiye çıkarırken, 90+5'te Max Meyer'in golüyle Palace son uzatma dakikasına heyecanlı girdi ama maçta başka gol olmadı.

Bir hayli güçlük yaşadığı karşılaşmanın sonucunda ise Liverpool puanını 60'a yükseltti. Crystal Palace da 22 puanda kaldı.