Google gerçek para kazanabileceğiniz Task Mate'i duyurdu

Google gerçek para kazanabileceğiniz Task Mate'i duyurdu
Arama motoru olan Google, verilen görevleri tamamlayarak "gerçek" para kazanabileceğiniz yeni uygulaması Task Mate'i duyurdu. Gerçek para kazanabileceğiniz uygulama şu an için yalnızca tek bir ülkede, sınırlı sayıda kullanıcı tarafından test ediliyor.

Webtekno'da yer alan habere göre, Google "gerçek" para kazanabileceğiniz yeni uygulaması Task Mate'i açıkladı.

GERÇEK PARA KAZANILACAK

Ödüllü Anketler adlı mobil uygulaması ile kullanıcılara, kendilerine gönderilen anketleri doldurmaları halinde Google Play bakiyesi kazanma imkanı tanıyan Google, şimdi ise kullanıcıların banka hesaplarına yatacak “gerçek” paralar kazanmalarına imkan sağlayacak yeni bir uygulama duyurdu.

SİSTEM NASIL İŞLİYOR?

Task Mate adlı uygulama, kullanıcılara çeşitli görevler veriyor ve bu görevler karşılığında banka hesabınıza ya da dijital cüzdanınıza ödeme alabiliyorsunuz. Şu an için için beta aşamada olan Task Mate, Hindistan’daki sınırlı bir kullanıcı kitlesi tarafından test edilebiliyor ve başarılı olması halinde tüm dünyada kullanıma sunulabilir.

İKİ FARKLI KATEGORİDE GÖREVLER OLACAK

Task Mate, kullanıcılara iki farklı kategoride görevler sunuyor. Bu görev gruplarından ilkini, oturduğunuz yerden tamamlayabileceğiniz “sözlü kelime öbeği kaydetme” ya da “İngilizce bir kelime öbeğini yerel dile çevirme” gibi görevler oluşturuyor.

Task Mate kullanıcıları, bir göreve başlamadan önce görevin maddi karşılığını görüntüleyebilecek ve buna göre görevi kabul edecek ya da reddedecek.