Akhisar Belediyespor hazırlıklara başladı

Akhisar Belediyespor hazırlıklara başladı
Akhisar Belediyespor hazırlıklara başladı

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu: "Ligin ikinci yarısında oynadığımız iyi oyunu skora da yansıtmayı amaçlıyoruz"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, sabah yaptığı idmanın ardından yılbaşı nedeniyle iki günlük izne ayrıldı.

 


Akhisar Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Ilıca beldesindeki Emirhan Spor Tesisleri'nde sürdürüyor. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde günde çift antrenman yapan Akhisar Belediyesporlu futbolcular, bu sabah yapılan antrenman sonrasında 2 günlük izne ayrıldı.

 


Teknik Direktör Hamzaoğlu yönetimindeki antrenmanda futbolcular, istasyon ve çift kale çalışması yaptı. Antrenmanda Kardemir Karabükspor'dan transfer edilen Bilal Kısa da yer aldı. Antrenmana ülkelerinde bulunan Bikoko ve Suni katılmadı. İki futbolcunun 2 Ocak'ta başlayacak kampın ikinci etabına katılacağı bildirildi.

 


Antrenman sonrasında gazetecilere açıklama yapan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, ligin ilk yarısının istedikleri gibi geçmediği kaydetti. Hamzaoğlu "Biraz daha üst sıralarda olmayı hedefliyorduk ancak ilk yarıda bir maçımız eksik olmasına rağmen ligin sonunda tamamladık. Şu anda ikinci yarı hazırlıklarına başladık. Aramıza yeni katılan arkadaşlar var. Yeni gelecek olanlar ve görüştüklerimiz var" dedi.

 


Ligin ikinci yarısında oynadıkları iyi oyunu skora da yansıtmayı amaçladıklarını vurgulayan Hamzaoğlu, "Ligde hedefimiz kalıcı olmaktı ve bunu başarmak için de elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

 


"İkinci yarıda bizi zor bir süreç bekliyor"

 


Takımın yeni transferi Bilal Kısa ise Akhisar Belediyespor'u, hem takım için faydalı olmak hem de daha çok oynamak için tercih ettiğini söyledi. Ligin ilk yarısında Akhisar Belediyespor'un sıkıntılı bir dönem geçirdiğini hatırlatan Kısa, "İkinci yarıda bizi zor bir süreç bekliyor. Bir bütün olmak zorundayız. İnşallah Akhisar Belediyespor ve kendi adıma iyi bir sezon geçiririz. Bu zorlu durumdan da elimizden geleni en iyi şekilde yapıp kurtarmak istiyoruz. İnşallah sezon sonunda hedefe ulaşırız" dedi.

 


Karabükspor'da 1,5 yıl geçirdiğini anlatan Bilal Kısa, "İyi ve kötü zamanlarım geçti. Oradaki takım arkadaşlarıma ve yöneticilere teşekkür ediyorum. Güzel bir şekilde sorun yaşamadan ayrıldık" diye konuştu.