Araçlarının tavanında kurtarılmayı böyle beklediler

Araçlarının tavanında kurtarılmayı böyle beklediler
Giresun Etbaşoğlu Mevkii'nde dereye uçan otomobilde can pazarı yaşandı. Aracın yarısı sulara gömülürken, otomobildeki 2 kişi araçlarının tavanına çıkarak kurtarılmayı bekledi. 2 kişi yoğun uğraşlar sonucu kurtarıldı.

Görüntüler Giresun'dan

İHA''nın haberine göre, kaza, akşam saatlerinde Giresun merkeze bağlı Etbaşoğlu Mevkii''nde meydana geldi. Dereli istikametinden Giresun istikametine seyir halinde bulunan otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Aksu Deresi''ne uçtu. Araç yarısına kadar sulara gömüldü. Kazayı yaralı olarak atlatanlar dere ortasında mahsur kaldı. 

Aracın içine su dolması üzerine 2 yaralı genç araçlarının tavanına çıkarak kurtarılmayı bekledi. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Giresun Belediyesi İtfaiye ekipleri, AFAD ve vatandaşlar kuvveti akıntı nedeniyle derenin ortasındaki aracı halatlarla güvene aldı.

Yapılan çalışmalar sonucu yaralılar sedyeye bağlanarak ve sırtta taşınarak kurtarıldı. Sağlık durumları iyi olan yaralılar Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Azgın deredeki kurtarma anları ise cep telefonu kamerasına yansıdı.