Göztepe, deprem stresinde Erzurumspor maçına hazırlanıyor

Göztepe, deprem stresinde Erzurumspor maçına hazırlanıyor
6,8 büyüklüğündeki deprem ile sarsılan İzmir'in sarı kırmızılı ekibi Göztepe, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

6,8 büyüklüğündeki deprem ile büyük şok yaşayan ve maçları ertelenen Göztepe, yeniden Süper Lig'e odaklanmak istiyor.

İzmir'de yaşanan 6.6 büyüklüğündeki deprem sonucu Aytemiz Alanyaspor maçı ertelenen ve iki taraftarı enkaz altında kalarak vefat eden Göztepe cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçına odaklandı. Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren Göztepe'de teknik ekip ve oyuncuların deprem nedeniyle moralsiz oldukları gözlendi. Teknik direktör İlhan Palut'un futbolcularıyla sürekli toplantılar yaptığı ve takımı motive etmeye çalıştığı bildirildi.

ALPASLAN VE NAPOLEONİ YOK

Sarı-kırmızılılarda sakatlıkları süren stoper Alpaslan ve orta saha Napoleoni'nin Erzurumspor karşılaşmasında büyük ihtimalle oynayamayacağı ifade edildi. Göztepe ile Erzurumspor, Süper Lig'de 2018-2019 sezonunda karşı karşıya geldi. Göztepe rakibine deplasmanda 2-1, Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda ise 1-0 yenildi. O sezon Göztepe son anda kümede kalırken, Erzurumspor ise Süper Lig'e veda etmişti.