Gri pasaport skandalı ile tanınan belediye başkanları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden ödül aldı

Gri pasaport skandalı ile tanınan belediye başkanları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden ödül aldı
Gri pasaport ile yurt dışına insan kaçırma ile gündeme gelen AK Partili bazı belediye başkanları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan elinden ödül aldı.

AK Partili Elazığ’ın Akçakiraz Belediyesi ve Malatya’nın Yeşilturt Belediyesi’nde gri pasaport skandalı ortaya çıkmıştı.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlediği gençlik festivalinin açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, ‘Yerel Yönetimler ve Gençlik Proje Yarışması Ödül Töreni’nde ‘gençlere yönelik fiziki, kültürel ve sportif yatırımlara ağırlık veren’ belediye başkanlarına ödül verdi. Erdoğan’ın ödül takdim ettiği başkanlar arasında Elazığ Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya ve Malatya Yurtbaşı Belediye Başkanı Mehmet Çınar da yer aldı. Çınar ve Kaya’nın ödülleri, ‘ilçelerinde gerçekleştirdikleri sosyal, kültürel ve sportif yatırımlarından’ dolayı aldığı açıklandı.

ELAZIĞ’DA KAMYON KARŞILIĞINDA İNSAN KAÇAKÇILIĞI

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya’nın gri pasaportla gezi adı altında Almanya’nın Bremen kentine 48 kişilik kafile göndermeyi planladığı, kafilenin bir kısmında sorun çıktığı için yaklaşık 20 kişi gönderdiği ancak sadece üç kişinin döndüğü ortaya çıkmıştı.

İlgili Haberler