Griezmann, Zidane ile birlikte rekor bedelle gelecek

Griezmann, Zidane ile birlikte rekor bedelle gelecek
Manchester United’da büyük bir değişim bekleniyor. İngiliz medyası Mourinho’nun yerine Zidane’ın geleceğini iddia ederken, Fransız teknik adam yanında büyük bir transferi de getirecek.

Manchester United’da menajer Jose Mourinho'nun koltuğu da büyük tehlike altında. Premier Lig'e istediği başlangıcı yapamayan Manchester United, ilk 4 haftada yalnızca 6 puan toplayabildi.

İngiliz medyasında çıkan haberlerde United'ın kötü gidişinin sürmesi hâlinde Portekizli teknik adamın görevinden alınacağı konuşuluyor.

Mourinho'nun yerine düşünülen isminse Real Madrid'le geçtiğimiz sezon yollarını ayıran Zinedine Zidane olduğu konuşuluyor.

Fransız medyasında çıkan haberlere göre efsanevi futbolcu ve teknik adam, daha şimdiden United yönetimiyle görüşmelere başladı.

Son yaptığı açıklamada yeniden bir kulüp çalıştırmayı dört gözle beklediğini söyleyen Zidane ile ilgili bir bomba iddia daha atıldı.

REKOR BEDELLE GELECEK

Fransa'da yayım yapan Le 10Sport gazetesi, Zidane'ın United yöneticilerinden Antoine Griezmann'ı istediğini yazdı.

İlk transferini Griezmann'ı alarak yapmak istediği belirtilen Zizou'nun bu talebi ciddi bir mali külfete neden olacak. Dünya Kupası'nda Fransa ile şampiyonluğa ulaşan golcü futbolcunun serbest kalma bedeli tam 200 milyon euro. 27 yaşındaki futbolcunun Atletico Madrid ile 2023 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor.