GTA Remastered Trilogy için ilk tanıtım videosu geldi

GTA Remastered Trilogy için ilk tanıtım videosu geldi
Rockstar Games , hakkında bir süredir söylentiler dolaşan GTA Remastered Trilogy’i resmen onayladı.

ShiftDelete.Net''ten Emre Özdoğan''ın haberine göre; Rockstar Games, bir süredir hakkında sızıntılar duyduğumuz GTA Remastered Trilogy''i onayladı. Bazı hayranların imkansız olarak gördüğü bu söylentiler, Twitter’da yapılan paylaşımla gerçeğe döndü. ‘GTA üçlemesi’ olarak da anılan seri, günümüz standartlarına uygun olarak yeniden piyasaya sürülecek. Şimdiden remastered üçlemesi ile ilgili birkaç detay da paylaşıldı.

ROCKSTAR, GTA REMASTERED TRİLOGY’İ ONAYLADI

GTA serisinin ‘efsane’ olarak tanımlanan San Andreas, Vice City ve III oyunları günümüz teknolojijeriyle pek uyumlu değil. 4K bir kenara, oyunları 1080p’de oynarken bile sorunlar yaşamanız olası. Bu üçlemenin dokularına zarar verilmeden tekrar karşımıza çıkması gerekiyordu. Zira iyi bir hikayeleri ve en önemlisi çok büyük hayran kitleleri var. Remastered Trilogy tam da bu talebe cevap verecek, oyunlar tekrar elden geçirilecek.

GTA REMASTERED TRİLOGY İÇİN İLK VİDEO PAYLAŞILDI

Remastered Trilogy serisi ile ilgili yeni detaylar, önümüzdeki haftalarda açıklanacak. Çıkış tarihi net olarak bilinmese de 2022 yılında çıkacağı söylendi. Yani pek fazla olmasa da beklememiz gereken birkaç ay var. Eğer siz yıllardır GTA 6‘yı bekleyenlerdenseniz bunu çok sorun edeceğinizi düşünmüyoruz.

Adından “Definitive Edition” olarak da bahsedilen yeni oyunlar bize büyük oranda aynı içeriği sunacak. Ancak grafiksel birkaç farklılık, yeni teknolojilerle uyumluluk ve belki DLC kıvamında kısa hikaye içerikleri görebiliriz. Üçleme henüz yeni duyurulduğu için asıl detayları önümüzdeki haftalarda duyacağımızı anımsatalım.

Üç oyun da PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series platformlarına çıkacak. 2022’nin ilk yarısında Android ve iOS için de çıkış yapacağı kaydedildi.