Guardiola, Çağlar Söyüncü’yü istiyor!

Guardiola, Çağlar Söyüncü’yü istiyor!
Leicester City’de oynadığı futbolla herkesin takdirini ve sevgisini kazanan Çağlar söyüncü’ye dev bir kulüp talip oldu. Manchester City Manejeri Guardiola’nın “Bana Çağlar’ı alın” talimatını verdiği öğrenildi.

Manchester City Manejeri Pep Guardiola, ara transferdeki ilk hedefini belirledi. İspanyol teknik adam, Leicester City’de gösterdiği performansla göz dolduran Çağlar Söyüncü’yü istiyor. İngiliz basını Leicester City’nin Çağlar için 80 milyon euro isteyeceğini yazdı.

Premier Lig ekiplerinden Manchester City, ocak ayında Çağlar Söyüncü'yü transfer etmek için Leicester City ile görüşecek.

Sunday Times'ın haberine göre, Manchester City'nin devre arası transfer döneminde Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katabileceği iddia edildi. Vincent Kompany'nin gidişinin ardından stoper arayışına giren Guardiola, yönetimden yeni bir stoper istedi ve 23 yaşındaki Söyüncü'nün transfer edilmesi talimatını verdi.

İngiliz basını, Leicester City'nin Manchester City'den 80 milyon euro teklif gelmesi halinde transferin gerçekleşebileceğini yazdı. Eğer Çağlar transfer edilirse transfer ücreti en yüksek Türk futbolcu olacak.

MANCHESTER CITY MANŞETE TAŞIDI

Manchester City'nin resmi internet sitesi "Medya Takip" haberinde, Çağlar Söyüncü iddiası manşette yer aldı.

011575202412.jpg