"Gül, Babacan ve Davutoğlu kimilerine kaygı veriyor"

"Gül, Babacan ve Davutoğlu kimilerine kaygı veriyor"
Yeni siyasi parti ya da parti haberleri hükümete yakın basın organlarının en önemli gündemlerinden biri oldu. Son olarak Yeni Akit yazarı, yeni siyasi oluşum haberleri için, “Kimilerini umutlandırırken, kimilerini de kaygılandırıyor” ifadesini kullandı.

Hükümet medyasının yeni siyasi parti ya da partilere yönelik eleştirileri sürüyor. Abdullah Gül, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu isimlerinin yeni siyasi oluşum haberlerinin içerisinde geçmesi hakkında, Yeni Akit yazarı, “Kimilerini umutlandırırken, kimilerini de kaygılandırıyor” ifadesini kullandı. Akif Bedir’in konu ile ilgili yazısının ilgili kısmı şöyle:

“YENİ MUHALEFET TAKTİKLERİ”

Aynı ideolojik çizgide buluşmuş, aynı dava için mücadele etmiş Abdullah Gül, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu gibi isimlerin seçim sonrası birtakım siyasi oyunlara girişeceği söylentileri kimilerini umutlandırırken, kimilerini de kaygılandırıyor. Yeni bir parti kurarak siyasi yelpazedeki yerlerini alsalar muhalefet mahrumu ülkemiz yeni muhalif yüzler tanır, yeni muhalefet taktiklerini görür diye düşünüyorum. Sonları öncekilere benzer mi bilmiyorum diyemeyeceğim ama en azından çaplarını görmüş oluruz.

“AKP’NİN GÜCÜ TEHLİKEYE Mİ GİRER?”

Bu arada da AKP’nin gücü alternatifsizliğe mi dayanıyor, bir alternatif çıkarsa güç tehlikeye girer mi diye de bir milli irade yoklaması yapılmış olur. AKP de karşısında adam gibi bir muhalefet(!) görürse, belki üzerine yapışıp kalan şu şımarıklığı atmış olur. Erdoğan’ın gölgesinde, ismi ve resmi altında kendisini bulunmaz Bursa kumaşı zannedip, sırtına yük olmaktan başka işe yaramayan kimi partililer de pabucun pahalı olduğunu anlar ve kendine çeki düzen verir.

İlgili Haberler