Gülperi 18. bölümde ne olacak?

Gülperi 18. bölümde ne olacak?
Cuma günlerinin sevilen dizisi Gülperi bu akşam yayınlanacak mı? Sorusu sosyal medyada çok konuşuluyor. Gülperi’in 18.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar.

Cuma günlerinin vazgeçilmez dizisi Gülperi bu akşam yayınlanacak mı? Hayranları tarafından çok araştırılıyor dizinin son bölümünde Gülperi eski kocası hakkındaki şok gerçeği öğrenmiş. Ve Kadir, hakkında gerçekleri öğreniyor.

GÜLPERİ 17 BÖLÜM NE OLDU

Gülperi kocası ile oturduğu nikah masasına Kadir’in gelişi şok olur. Kadir bu nikaha engel olur. Eyüp’e işlediği cinayetlerin ismini sayar ancak orada bulunanlar anlayamaz. Daha sonra Eyüp ile Kadir konuşmaya başlar. Ve Kadir Eyüp’e “işlediğin cinayetleri ispatlayacağım” der. Bu arada oraya gelen Gülperi’ye Kadir’in “nikah basmak istesem 20 sene önce basardım” demesiyle Gülperi "20 sene önce ne oldu?" diye sormaya başlar ancak cevap bulamaz. Daha sonra Eyüp ile Gülperi evlenmez.  Bu arada Hasan ile Kadir bir araya gelir ancak Hasan çok öfkelidir. Gülperi ise Eyüp’ün 20 sene önce ne yaptığını öğrenmeye çalışır.

GÜLPERİ 18 BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Eyüp’ün elindeki bıçakla Kadir’e saldırdığı; fakat Kadir’in nezarethaneye düştüğü, Hasan’ın gözyaşları içinde babası Eyüp’e koştuğu heyecan dolu tanıtımda Gülperi, Kadir ve Eyüp arasında geçenleri öğrenmek istiyor. Hasan, Artemis’e “Senin baban bir katil!” sözleriyle büyük bir şok yaşatırken, çıkmaza giren Gülperi, Kadir’e inanmak istiyor. Artemis’in kaçırıldığı anlar heyecanı yükseltirken, Kadir’in Gülperi’ye söylediği şey Gülperi’yi şok eder.

GÜLPERİ BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Gülperi yeni bölümü ile ne zaman yayınlanacak? Sorusu sosyal medyada çok konuşuluyor. Gülperi yeni bölümü ile bu akşam dizi severlerle buluşacak.